Το χαρακτηριστικό με το οποίο ήρθε το Google Pixel στην αγορά ήταν το λογισμικό που υποστήριζε την Google Assistant και παρέμεινε για μήνες ως αποκλειστικότητα από την Google. Ωστόσο, η εταιρία ανακοίνωσε πριν από λίγους μήνες ότι πλέον η νέα έκδοση της Google Assistant που πήρε την θέση του ελλιπούς “ok Google” θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα Android μη-pixel smartphone, οπότε και η OnePlus άρχισε να επεξεργάζεται την νέα πλατφόρμα της Google που σίγουρα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την Siri και την Cortana αν και είναι σε αρχικό στάδιο.

Σε ένα tweet που έγινε από τον λογαριασμό της OnePlus, ανακοίνωσε ότι πλέον η Google Assistant είναι διαθέσιμη στα flagship killer της εταιρίας. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχε βγει μια έκδοση η οποία είχε ως στόχο να φέρει την Assistant στο OnePlus 3 και 3T, όμως το χθεσινό tweet επιβεβαίωσε και επίσημα την κυκλοφορία της.

Τέλος, πολλές αναφορές έγιναν ότι στο OnePlus 3T ήρθε λίγο νωρίτερα από την επίσημη ανακοίνωσή της, όμως αυτό σημαίνει ότι δεν έχει γίνει το update σε όλα τα τηλέφωνα  διαθέσιμη η νέα Assistant, οπότε μην ανησυχείτε ότι αν δεν την έχετε ακόμη αφού σταδιακά θα έρθει σε όλα τα OnePlus 3 και OnePlus 3T.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τα μικρά νέα της εβδομάδας #15

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Ο Snapdragon 835 διαπρέπει στα benchmarks

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here