Η νέα ναυαρχίδα της Samsung είναι μόλις λίγες μέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση της και ήδη έχουν γίνει πολλές διαρροές από ξένες πηγές αλλά και πολλά teasers από την εταιρία σχετικά με το Galaxy S8.

Σύμφωνα με τις παραπάνω εικόνες, βλέπουμε για πρώτη φορά  την home page του Galaxy S8 αλλά και τον νέο launcher της εταιρίας καθώς και τα νέα εικονίδια που έρχεται με αυτόν. Αυτό επιβεβαιώνει ότι και η Samsung θα ακολουθήσει την LG, την Huawei καθώς και άλλες εταιρίες που έχουν υιοθετήσει νέα αυτήν έκδοση του Android, δηλαδή να μην υπάρχει επιλογή μενού αλλά να βρίσκονται όλα στην main οθόνη.

Picture1 copy

Ακόμη, επιβεβαιώνονται οι φήμες που ήθελαν το Galaxy S8 να έρθει με εικονικά κουμπιά που θα βρίσκονται εντός της οθόνης, παρότι υπήρχαν physical buttons σε όλες τις προηγούμενες ναυαρχίδες της αλλά και γενικά σε όλα τα smartphone της. Μένει αυτό να επιβεβαιωθεί και επίσημα από την ανακοίνωση του στις 29/3.

Προχωρώντας επίσης μπορούμε να καταλάβουμε ότι η Samsung μαζί με τις υπόλοιπες εταιρίες θα φέρει την all-screen bezel-less τεχνολογία. Κάτι που πάει να καθιερωθεί σε όλες τις κατασκευάστριες εταιρίες στον κόσμο.

Ωστόσο, ο αισθητήρας όπως όλα δείχνουν θα έχει την θέση του στο πίσω μέρος του κινητού μιας και δεν θα υπάρχει στο μπροστινό μέρος όπως αυτό του Galaxy S6 και S7.

Σε κάθε περίπτωση ανυπομονούμε να δούμε τα νέα πολυαναμενόμενα Galaxy S8 και S8+, όπου στις αρχές του επόμενου μήνα θα αρχίσουν την διάθεση τους στην αγορά.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η πώληση της Vertu με "αέρα" Κύπρου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

H OnePlus θα ανακοινώσει το OnePlus 3T σε νέο χρώμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here