Η Samsung όπως φαίνεται ίσως να έχει ακόμη ένα πρόβλημα στα χέρια της μετά το μεγάλο φιάσκο με το Galaxy Note 7. Τα παράπονα  που ηχούν στον νοτιοκορεάτικο κολοσσό είναι ότι στον χρωματισμό της οθόνης υπάρχει μια έντονη κόκκινη απόχρωση που δυσαρεστεί τους χρήστες του.

Ενώ η ναυαρχίδα της Samsung κάνει το επίσημο παγκόσμιο ξεκίνημα της την παρασκευή, η εταιρία έχει ήδη αρχίσει να αποστέλλει της pre-order παραγγελίες της στους Νοτιοκορεάτες χρήστες, αλλά όπως φαίνεται η αρχή θα είναι πολύ δύσκολη για την Samsung. Ωστόσο, μετά από αυτό το νέο φιάσκο της εταιρίας με την οθόνη του Galaxy S8 πολλοί βγήκαν στα social media για να εκφράσουν τα παράπονα τους, όπως αναφέρει το CNET.

Εκπρόσωπος της εταιρίας αναφέρει ότι αυτή η κόκκινη απόχρωση της οθόνης δεν είναι αποτέλεσμα του hardware αλλά μπορεί να διορθωθεί μέσω κάποιων ρυθμίσεων στην οθόνη.

20170418131753_nqlzrvko

Έτσι, με βάση την δήλωση αυτήν πολλοί Κορεάτες χρήστες του S8 προσπάθησαν με βάση της ρυθμίσεις να διώξουν την κοκκινάδα όπως ανέφεραν στο Instagram ότι δεν ξεφορτώθηκαν αυτό το πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, η Samsung με αυτό το νέο της smartphone έχει βάλει ψηλούς στόχους λέγοντας ότι θέλει να πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια μονάδες και αυτό το νέο εμπόδιο που μπήκε στην εταιρία δεν θα διακυβεύεται εδώ οι πωλήσεις του Galaxy S8 αλλά η φήμη της εταιρίας.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τo Galaxy S8 έχει την ίδια "εκρηκτική" μπαταρία με το Galaxy Note 7

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Microsoft To-Do : η νέα εφαρμογή της Microsoft για iOS, Android και Windows 10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here