Το Samsung Galaxy S8 είναι προ τον πυλών αφού σε 7 ημέρες γίνετε η επίσημη ανακοίνωση του όπως σας είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο. Από ότι ξέρουμε έχουν διαρρεύσει από τα specs της ναυαρχίδας της νοτιοκορεατικής εταιρίας μέχρι και και του software του S8.

Η πιο πολυαναμενόμενη αλλά και συγχρόνως και η πιο leaked συσκευή παγκοσμίως έρχεται για να ταράξει τα νερά του κόσμου των smartphones. Έτσι, σήμερα διέρρευσαν ακόμη περισσότερες εικόνες της συσκευής, οπότε δεν προξενεί και ιδιαίτερη έκπληξη σε όλους μας.

Όπως, φαίνεται και στις φωτογραφίες βλέπουμε ένα νέο UI της εταιρίας, καθώς και το Always on Display  που το ξέρουμε από πέρυσι με το Galaxy S7. Δεν είναι σαφές εάν η συσκευή που απεικονίζεται παραπάνω αν είναι το Galaxy S8 ή το Galaxy S8 Plus.

Όπως, σας είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν δεν θα έρθει με Physical button όπως το Galaxy S7 αλλά θα είναι ψηφιακό την πλήκτρο της έναρξης. Επιπλέον, οι δύο συσκευές αναμένεται να έχουν κυρτό σχεδιασμό όπως το λέει η εταιρία edge-to-edge display. Ακόμη, αναφέρεται ότι θα υπάρχει ένα πλαϊνό κουμπί για την ενεργοποίηση της Bixby, της νέας τεχνητής νοημοσύνης της Samsung(AI).

s8

Οι δύο συσκευές θα έχουν αντίστοιχα 5,8-ίντσες και 6,2-ίντσες οθόνη. Και όπως ξέρουμε η ναυαρχίδα της Samsung θα έρθει σε δύο εκδόσεις η μία αυτή με τον Exynos 8895 και η άλλη με τον Snapdragon 835 chipset της Qualcomm. Ακόμη, θα διαθέτουν και οι δύο συσκευές 4Gb μνήμης Ram και δυο διαφορετικές εκδόσεις για τον χώρο αποθήκευση δηλαδή μια με 64Gb και 128Gb. Επιπλέον, μετά το Lumia 950 XL, το HP Elite x3 και το “εκρηκτικό” Galaxy Note 7 που είχαν  σαρωτή ίριδας έτσι και το S8 γίνετε το επόμενο τηλέφωνο που χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο. Ωστόσο, θα έρθει και με αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος και καρδιακών παλμών. Τέλος, θα έρθει μια την πιστοποίηση IP68 όπως και το S7 που ήταν ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Όμως, μετά την ανακοίνωση του στις 29 Μαρτίου το Samsung Galaxy S8 και S8 Plus θα ξεκινήσει της αγοραστική του πορεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και ύστερα από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου θα έρθει και στην Ευρώπη. Οπότε, συνιστούμε υπομονή.

galaxy s8galaxy s8

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

H Apple αναβαθμίζει "σιωπηλά" το iPad Air 2 και χαμηλώνει την τιμή του

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Instagram επιτρέπει την αποθήκευση των live video μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here