Το Samsung Galaxy S8 έχει μπει για τα καλά στην παγκόσμια αγορά και σύμφωνα με τους χρήστες είναι ένα πολύ καλό smartphone που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Όμως, η νοτιοκορεάτικη εταιρία δεν έκανε και πολλές αλλαγές στην πίσω κάμερα του, ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτηκε να κάνει πάλι την διαφορά αφού όπως βλέπουμε έκανε τον γύρο του διαδικτύου ένα πρωτότυπο μοντέλο με dual camera στο πίσω μέρος του.

Οι εικόνες, διέρρευσαν από το KK on Weibo, και δείχνει τις dual camera σε κατακόρυφη διάταξη όπως φημολογείται στο iPhone 8, εκτός από την κάμερα όλο το υπόλοιπο βασικό του σώμα παραμένει το ίδιο. Το πιο περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

galaxy s8

Η Samsung όπως ανάφερε στο The Verge ότι “had not found real value”  με άλλα λόγια δηλαδή ότι δεν βρήκε κάτι ενδιαφέρον αλλά ούτε και ότι είχε κάποια αξία η dual camera και έτσι εγκατέλειψε την ιδέα αυτή. Ωστόσο, εδώ η άποψη μου είναι διαφορετική αφού και το Huawei P9 που έγινε η αρχή με την διπλή φωτογραφική και ύστερα και LG G5 και LG G6, iPhone 7 Plus αλλά και στο φετινό Huawei P10, η dual camera δίνει εκτός από περισσότερες ρυθμίσεις αλλά και καλύτερη ευελιξία σαν να χρησιμοποιείς μια κανονική φωτογραφική μηχανή.

Τέλος, καλό θα ήταν κατά την γνώμη μου οι πολιτική των εταιριών να είναι τέτοια ώστε να ακολουθεί και την γνώμη του κοινού αλλά και να ακολουθεί τις νέες τεχνολογικές πατέντες, που σεαυτήν την περίπτωση είναι η dualcamera. Μπορεί ωστόσο την διπλή κάμερα της Samsung να την δούμε στο Galaxy Note 8

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τι είναι οι Instagram Collections και πως μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το νέο ανανεωμένο Google Earth

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here