Τα νέα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus έρχονται με πολλές νέες δυνατότητες: ολοκαίνουργια οθόνη, νέο επεξεργαστή και νέο ψηφιακό βοηθό. Όμως αυτό που η εταιρεία δεν άλλαξε, βρίσκεται στο πίσω μέρος των συσκευών.

Η Samsung χρησιμοποίησε την ίδια κάμερα που είχε το Galaxy S7, στα ολοκαίνουργια Galaxy S8 και S8 Plus. Φυσικά ανέφερε ότι ο επεξεργαστής εικόνας είναι ολοκαίνουργιος, αλλά δεν ανέφερε περισσότερα.

Τις προηγούμενες χρονιές η Samsung ήταν η πρωτοπόρα στον τομέα της κάμερας στα smartphone της και με κάθε ευκαιρία φρόντιζε να το διαπέμπει. Στα προηγούμενα Unpack events η εταιρία ξόδευε κυριολεκτικά τον μισό χρόνο στην παρουσίαση των νέων καμερών, αλλά και των δυνατοτήτων τους.

s8

Στην προχθεσινή παρουσίαση των Galaxy S8 και S8 Plus, η Samsung μίλησε για τις κάμερες μόνο δύο λεπτά. 

Αρχικά να αναφέρουμε ότι η κάμερα των S7 και S7 Edge είναι πραγματικά πολύ καλή. Σε αμέτρητα τεστ, η κάμερα των S7 πραγματοποιούσε ίδιες λήψεις από τα iPhone 7 και Pixel, αν όχι και καλύτερες. Το παραπάνω γεγονός έδωσε στην Samsung την ευκαιρία να εστιάσει η προσοχή της σε άλλους τομείς και να φέρει το πιο πολυπόθητο χαρακτηριστικό: Τέλεια οθόνη.

H εταιρία μπορεί να μην αναβάθμισε την βασική κάμερα των νέων της συσκευών, αλλά φρόντισε να τις προμηθεύσει με την κορυφαία μπροστινή / selfie κάμερα. Τα νέα S8 και S8 Plus έρχονται με selfie κάμερα ανάλυσης 8 MP και autofocus, σε αντίθεση με την 5 MP κάμερα των S7 και S7 Edge. Ίσως η εταιρία κατάλαβε ότι πλέον η βασική κάμερα των smartphones δεν είναι η πίσω! 

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Χρειάζεται η Samsung να κυκλοφορήσει το επερχόμενο Note 8?

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Xiaomi Mi 6: Φήμες για ασύρματη φόρτιση και σαρωτή ίριδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here