Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έφερε η Samsung στα νέα της flagship Galaxy S8 και S8 Plus, είναι η αφαίρεση του κεντρικού κουμπιού, που βρισκόταν κάτω από την οθόνη του, τις τελευταίες επτά γενιές της Galaxy σειράς. Αντί λοιπόν του hardware κεντρικού κουμπιού, η Samsung έφερε το software κεντρικό κουμπί που δονείται κατά την πίεση. Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που παρατηρούν ότι το κεντρικό software κουμπί αλλάζει συνεχώς θέση!

Η κίνηση δεν είναι ορατή στην καθημερινή χρήση, αλλά αν τοποθετήσουμε ένα σελοτέιπ στις άκρες του, θα ανακαλύψουμε ότι η θέση του κουμπιού αλλάζει σχεδόν κάθε μέρα. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να καταλάβετε:

galaxy_s8_aod_home_jump_1galaxy_s8_aod_home_jump_2galaxy_s8_aod_home_jump_3

Γιατί όμως συμβαίνει το παραπάνω? Η καλύτερη εξήγηση που έδωσε η Samsung Netherlands είναι ότι η κίνηση του κεντρικού κουμπιού πραγματοποιείτε για την αποφυγή καψίματος των pixels της οθόνης. Είναι γεγονός ότι σχεδόν σε όλους τους τύπους οθονών, όταν κάποια pixels παραμένουν στατικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτά καίγονται. Για αυτόν τον λόγο και τα περισσότερα συστήματα διαθέτουν τα διάσημα screensavers.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Νέο βίντεο teaser για το HTC 11

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

ACER: Αποχωρεί από τον τομέα των wearables με το ACER Leap Wear

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here