Δεδομένης της άσχημης εμπειρίας που υπέστησαν τόσο οι πελάτες όσο και η ίδια η Samsung με το φιάσκο του Note 7, θα θεωρούσε κανείς ότι η Sammy θα έχει πάρει το μάθημα της μέχρι τώρα. Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είναι αλήθεια, όπως είδαμε και στο βίντεο που η κορεατική εταιρία μας δείχνει τα στάδια ασφαλείας που περνάνε οι μπαταρίες πριν καταλήξουν στο εσωτερικό των συσκευών.

Παρόλα αυτά, το γνωστό iFixit, δίνει μια διαφορετική εκδοχή της υπόθεσης. Κάνωντας teardown τόσο στο S8 οσο και στο S8+, η ομάδα ανακάλυψε οτι το τελευταίο, έχει ουσιαστικά την ίδια μπαταρία με το Note 7.

Αυτό μεταφράζεται στο ότι και οι δύο μπαταρίες έχουν ακριβώς την ίδια χωρητικότητα, δηλαδή 3500 mAh στα 3.85 V, Το iFixit αναφέρει επίσης ότι η μπαταρία στο S8+ προήλθε και από τον ίδιο κατασκευαστή που προμήθευσε την Samsung για το Note 7.

galaxy-s8-plus-ifixit-2

Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι οι μπαταρίες των 2 τηλεφώνων είναι ακριβώς το ίδιο. Η Samsung μπορεί όντως να έχει καταφέρει να διορθώσει τα προβλήματα κατασκευής και τοποθέτησης των μπαταριών στις νέες της ναυαρχίδες, αλλά οι καταναλωτές θα χρειαστούν κάτι παραπάνω από τον λόγο της Sammy μιας και αυτός δεν ήταν αρκετός για την περίπτωση του Note 7

Το iFixit επιπροσθέτως, τόνισε πως είναι αρκετά δύσκολο κανείς να αλλάξει τις μπαταρίες στα S8 και S8+, αφού αυτές είναι ισχυρά κολλημένες στο πίσω μέρος της συσκευής, δίνοντας και στα 2 μοντέλα σκορ επισκευής 4/10.

galaxy s8

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Ήρθε το νέο Xiaomi mi 6 με τoν Snapdragon 835 και κυρτή επιφάνεια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Χρήστες του Galaxy S8 διαμαρτύρονται για την αποχώρηση της οθόνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here