Η νέα ναυαρχίδα της συσκευής είναι πολύ κοντά στην παρουσίασή της. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες περιπτώσεις, το νέο Galaxy δεν θέλει μόνο να βγει κερδισμένο στον ανταγωνισμό με την Apple και το επερχόμενο iPhone. Αντί αυτού, το Galaxy S8 έρχεται για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της μετά από φιάσκο με το Galaxy Note 7.

Το Galaxy S8 θα έρθει και θα έχει τον πρωτεύον ρόλο της εταιρίας ως το πρώτο τηλέφωνο-ναυαρχίδα μετά από το Note 7, και η Samsung θέλει να βεβαιωθεί ότι με τον νέο S8 δεν θα έρθουν παρόμοια προβλήματα με την μπαταρία.

Μια νέα αναφορά δείχνει ότι η Samsung έχει έναν τρίτο κατασκευαστή για την μπαταρία του S8, το οποίο είναι ένα ακόμη βήμα ότι η Samsung θέλει να εξασφαλίσει την ασφάλεια για τους καταναλωτές της.

Όπως φαίνεται η Samsung έχει καθυστερήσει την έναρξη της κατασκευής του νέου flagship τηλεφώνου της από τα τέλη Φεβρουαρίου στα τέλη Μαρτίου, για να αποτρέψει τυχόν προβλήματα με την μπαταρία. Για τον σκοπό αυτό, ανακοίνωσε η εταιρία μια σειρά από πρόσθετες δοκιμές ώστε να αποτρέψει μελλοντικά σφάλματα. Εξήγησε επίσης, ότι οι μπαταρίες από την Samsung SDI & ATL που χρησιμοποιήθηκαν στα Galaxy Note 7 ήταν υπεύθυνα για τις πυρκαγιές.

Samsung-Galaxy-S8-concept_5

Σύμφωνα με την The Wall Street Journal,  η Samsung SDI & ATL μένει πολύ στις λεπτομέρειες, όταν  πρόκειται για την παροχή μπαταριών για τις συσκευές της. Η Samsung SDI επιβεβαίωσε ότι φτιάχνει τις μπαταρίες του νέου S8   και οι ATL μπαταρίες θα εξοπλίσουν την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας.

Αλλά η Samsung έχει επίσης την Sony η οποία θα φτιάξει τις μπαταρίες του Galaxy S8. Ο Ιαπωνικός κολοσσός βρίσκεται στην διαδικασία πώλησης της μονάδας της στην Murata, μια διαφορετική ιαπωνική εταιρία που σύμφωνα με φήμες θα κατασκευάσει τις μπαταρίες του Galaxy S8. Φήμες επίσης λένε ότι και η LG θα φτιάχνει τις μπαταρίες του S8.

Η συμφωνία μεταξύ Sony και  Μurata θα κλείσει τον Ιούλιο, που σημαίνει ότι η Sony θα εξασφαλίσει χρήματα από την πώληση των μπαταριών στην Samsung.

Η Journal  αναφέρει ότι η υιοθέτηση των μπαταριών της Sony από την Samsung για το Galaxy S8 θα σηματοδοτήσει για την εταιρία μια περίεργη στροφή από τον τρόπο σκέψεις της. Οι μπαταρίες της Sony χρησιμοποιούν διαφορετικά υλικά από αυτά της Samsung που αντέχουν στην θερμοκρασία αλλά είναι λιγότερο ενεργειακά αποδοτικά. Αυτά σε συνδυασμό με την περιορισμένη παραγωγική ικανότητα της Sony, οδήγησαν στον παρελθόν την Samsung να μην χρησιμοποιήσει τις μπαταρίες της Sony στα κινητά της.

Samsung-Galaxy-S8-concept_9

Αλλά η Samsung δεν κοιτάζει να αυξήσει την χωρητικότητα της μπαταρίας. Μια πρόσφατη φήμη αναφέρει ότι η μπαταρία του Galaxy S8 και S8 Edge θα είναι η ίδια με αυτήν του S7 και S7 Edge  όσον αναφορά την χωρητικότητα.

Ακόμη κι έτσι, οι μπαταρίες της  Sony θα εξοπλίσουν μόνο ένα μικρό μέρος των Galaxy S8 όπως να φέρουν φήμες. Το επερχόμενο Galaxy S8 θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση στην Νέα Υόρκη στα τέλη του επόμενου μήνα.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Οι νέες διαφημίσεις της Apple θέλουν να μας κρατήσουν μακριά από το PC μας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Ο σχεδιασμός του νέου Mi Mix 2 έχει ήδη ξεκινήσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here