Μία πρόσφατη leaked φωτογραφία, θέλει το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 8 να κυκλοφορεί σε Blue Coral και θυμίζει έντονα το χρώμα που πρωτοείδαμε στο Galaxy Note 7. Από την φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε ότι από μπροστά η συσκευή είναι πανομοιότυπη με τα Galaxy S8 και Galaxy S8+, ενώ στο πίσω μέρος της συναντάμε σύστημα δύο καμερών. Το επόμενο ενδιαφέρον γεγονός είναι αυτό της τοποθέτησης του fingerprint sensor, καθώς στην πλάτη της συσκευής δεν φαίνεται πουθενά.

Η απουσία του fingerprint sensor από την πλάτη του Galaxy Note 8 σημαίνει ότι η Samsung επιτέλους κατάφερε να τον ενσωματώσει στο μπροστινό μέρος και πίσω από την οθόνη. Αν η φωτογραφία απεικονίζει την πραγματική συσκευή τότε αναφερόμαστε σε μία πραγματική καινοτομία της εταιρίας.

Δυστυχώς από την φωτογραφία δεν μπορούμε να αντιληφθούμε αν το σύστημα δύο καμερών προεξέχει από την κατασκευή, ενώ φυσικά δεν γνωρίζουμε καμία λεπτομέρεια σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Τέλος να τονίσουμε ότι η φωτογραφία φαίνεται ότι “συμφωνεί” με τα σκίτσα που κυκλοφορήσαν πολύ πρόσφατα και μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Galaxy-Note-8-Coral-Blue-leak-1Sketchy-Galaxy-Note-8-render-leak-1-1600x1226

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Θα έδινες 10.000 δολάρια για ένα modular έπιπλο από το MIT ; (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Apple ανακοίνωσε την νέα της υπηρεσία: Business Chat

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here