Το όνομα Galaxy Note τους τελευταίους μήνες έχει συνδεθεί με την απογοήτευση και τις “φωτιές”, οπότε κάποιες φορές πλέον μας είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι η σειρά note είναι η ναυαρχίδα της Samsung.

Πριν το Note 7 να αρχίσει να αυτοαναφλέγεται, οι κριτικές του ήταν πολύ υψηλές και ίσως να ήταν το καλύτερο smartphone για το 2016 αν το πρόβλημα είχε αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά από την Samsung.Φυσικά φέτος η Sammy θα θέλει να πάρει πίσω την καλή της φήμη και να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της με το επερχόμενο Note 8 το οποίο δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τον Οκτώβριο.

Το προβληματικό μοντέλο της Samsung, Galaxy Note 7
Το προβληματικό μοντέλο της Samsung, Galaxy Note 7

Μια έκθεση από την SamMobile , ισχυρίζεται ότι η κωδική ονομασία για το Note 8 είναι “Great” γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί όντως το επόμενο smartphone της Sammy  να είναι “τέλειο”.

To Note 8 βέβαια θα έχει ένα δύσκολο έργο φέτος ,δεδομένου του ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει το ντεμπούτο του αμέσως μετά το iPhone 8.

Το iPhone 8 φέτος λέγεται ότι θα είναι ανασχεδιασμένο και με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά μιας και θα είναι επετειακό. Το νέο smartphone της Apple αναμένεται να έρθει με οθόνη 5.8 ιντσών OLED με μικρά bezel, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο μέσα στην οθόνη, και πιθανότατα μια γραφίδα σαν το Apple Pencil. Όλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάνουν το iphone 8 έναν άξιο και δύσκολο ανταγωνιστή για το Note 8 σε σχέση με το παρελθόν , μιας και στο παρελθόν η σειρά Note έπαιρνε εύκολες πωλήσεις εξαιτίας την μεγάλης οθόνης και της γραφίδας.

Τέλος, αυτό που μπορούμε εμείς να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση και τόσο του Note 8 όσο και του iPhone 8 , έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια πιο σφαιρική άποψη για τις 2 αυτές συσκευές.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Εταιρία διανομής ταινιών δημιουργεί το δικό της KickassTorrent

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Αυτοκινούμενα Λεωφορεία στο San Francisco

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here