Η Samsung Electronics επιβεβαίωσε και επίσημα ότι θα επιστρέψει στην αγορά το Galaxy Note 7, όμως ανακατασκευασμένα και ασφαλή και θα έχουν ως όνομα το Galaxy Note 7s.

Η πρώτη προτεραιότητα της εταιρίας είναι διατεθεί στο κοινό η συσκευή αυτή, όμως στην αρχή να γίνει πειραματικά με κάποια ενοικίαση της ώστε να δουν τα πρώτα αποτελέσματα και οι χρήστες. Έτσι, δεν διατεθούν αμέσως όλες οι συσκευές του Note 7s στην παγκόσμια αγορά αλλά σε περιορισμένες περιοχές που η ίδια η Samsung θα επιλέξει. Και κάνουν λόγο ότι δεν θα αρχίσει η διάθεση της από την Ινδία όπως έγινε και τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ωστόσο, δεν έχει οριστεί κάποια τιμή για την συσκευή αυτή αλλά και ούτε και η ημερομηνία για την επίσημη ανακοίνωση της.

Galaxy Note 7

Η Samsung δεν έκανε καμία αναφορά περί desing της συσκευής αλλά και αν θα κρατήσει το αρχικό της στυλ. Ωστόσο, φήμες αναφέρουν ότι το refurbished μοντέλο θα έχει μικρότερη μπαταρία ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος φωτιάς του τηλεφώνου δηλαδή θα έχει  3.000mAh ή 3.200mAh μπαταρία σε σχέση με το αρχικό μοντέλο που ενσωμάτωνε μπαταρία 3.500mAh. Εκτός από την μπαταρία, εκτός απροόπτου τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 7s θα παραμείνουν τα ίδια δηλαδή θα έχει QHD(2560×1440) ανάλυση οθόνης τεχνολογίας SAMOLED στις 5.7- ίντσες, επίσης θα ενσωματώνει τον περσινό Exynos 8890, το ορόσημο των Note συσκευών δηλαδή την γραφίδα S-pen, το fingerprint scanner αλλά και τον αισθητήρα ίριδας

Έτσι, θα περιμένουμε με υπομονή να δούμε τις σχετικές ανακοινώσεις που θα φέρει και η εταιρία μετά την αυριανή παρουσίαση του Samsung Galaxy S8.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Andy Rubin, δημιουργός του Android, δείχνει το πρώτο teaser της νέας συσκευής

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα πρώτα bluetooth ηχεία της Urbanears είναι sexy και λίγο.. Marshall

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here