Μετά από τις φήμες που ήρθαν στο φως στα τέλη του περασμένου έτους, φαίνεται τελικά να γίνονται πραγματικότητα με την Samsung. Όπως, σας είχαμε αναφέρει πριν λίγες εβδομάδες η Samsung επιβεβαίωσε τον ερχομό του refurbished Galaxy Note 7. Έτσι, εικόνες από το “νέο” Note 7 διέρρευσαν και όπως βλέπουμε παρακάτω φαίνεται ο αριθμός του μοντέλου αλλά και το νέο Android Nougat. Το όνομα του μοντέλου που θα ονομάζεται από την εταιρία θα είναι Samsung Galaxy Note 7R όπου το R θα αναφέρεται από το refurbished που σημαίνει ανακαινισμένο. Η μπαταρία του Galaxy Note 7 ήταν 3500mAh ωστόσο η νέα έκδοση θα έρθει με 3200mAh μπαταρία.

Refurbished-Note-7-1

Η Samsung έκανε μια πρωτοποριακή κίνηση με την οποία θα διαθέσει για λίγο καιρό σε ενοικίαση ώστε ο χρήστης να δει την συσκευή και να την επεξεργαστεί. Οι συσκευές που έχουν επιλεχθεί θα είναι οι ανακασκευασμένες και θα πληρούν όλες τις εγγυήσεις και τις ασφάλειες της Samsung. Ωστόσο, από την αγορά έχει εξαιρεθεί η Ινδία αλλά η Samsung ίσως να ξανασκεφτεί αυτήν την κίνηση της. Όμως, μερικά Galaxy Note 7R δεν θα γίνουν διαθέσιμα και στην αγορά της Αμερικής μιας και η Samsung δεν θέλει να παρέμβει στην αγορά του Galaxy S8.

Refurbished-Note-7-2

Όταν η Samsung ανέλαβε την ανάκληση του Note 7 στις αρχές των προβλημάτων του κινητού αυτού απαλλάχθηκε από το τις μπαταρίες του. Ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο η Samsung ξόδεψε μεγάλα ποσά όπου τα με αυτό τα κέρδη της έπεσαν πολύ. Ωστόσο, με τις refurbished συσκευές ήρθε και νέο ανανεωμένο λογισμικό και μια διαφορετική μπαταρία για να αποφευχθεί το προηγούμενο φιάξο.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος στις χρεώσεις περιαγωγής εντός Ε.Ε. από τις 15 Ιουνίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το νέο Honor 6C έρχεται στην Ευρώπη με τιμή 229€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here