Η Samsung πριν μερικές ημέρες παρουσίασε τα ολοκαίνουργια Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus, τα νέα flagship της, και ένα είναι το μεγάλο ερώτημα μας: Πρέπει η Samsung να κυκλοφορήσει το Note 8?

Η σειρά Galaxy Note της Samsung στο παρελθόν συμπεριλάμβανε για πιο μεγάλα σε διαστάσεις και πιο ακριβά κινητά της εταιρίας. Αυτό που δικαιολογούσε τα παραπάνω χρήματα από την S σειρά, ήταν η μεγαλύτερες οθόνες και φυσικά το διάσημο S Pen.

Με τα πρόσφατα S8 και S8 Plus, η εταιρία εκμηδένισε το πλεονέκτημα της μεγάλης οθόνης της Note σειράς. Τα νέα S εστιάζουν στην “infinity display” οθόνη που καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το μπροστινό μέρος των συσκευών. Το “μικρό” Galaxy S8 διαθέτει οθόνη 5.8″ και ξεπερνά τις 5.7″ του περσινού Note 7, ενώ το S8 Plus με τις 6.2″ οθόνη κάνει το Note να ντρέπεται.

samsung note 7

Επομένως, το μοναδικό πλεονέκτημα που θα μπορεί να έχει το επόμενο Note, είναι το S Pen? ΛΑΘΟΣ.

Η σειρά Galaxy Note της Samsung αποτελούσε πάντοτε την σειρά που η εταιρία δοκίμαζε όλα τα “τρελά” project της. Πολλά από τα καθιερωμένα σημερινά features, καθιερωθήκαν εξαιτίας των προηγούμενων Note, και μερικά από αυτά είναι τα

  • To split-screen, που σήμερα είναι μέρος του Android Nougat
  • O αναγνώστης ματιού, που υποστηρίζεται και στα S8
  • H δημιουργία GIF απευθείας από το κινητό
  • Η μεγάλη οθόνη! Κάποτε μεγάλη οθόνη πιστεύαμε ότι είναι η 5″

Αναφερόμενός στα παραπάνω, πιστεύω ότι η Samsung πρέπει να κυκλοφορήσει νέο Note και να δοκιμάσει κάτι νέο. Τις προηγούμενες δύο χρονιές είδαμε ότι η Sammy δανείστηκε το design της σειράς S και πρακτικά το εξέλιξε. Το Galaxy S6 ήρθε με γυάλινη πίσω επιφάνεια για πρώτη φορά και το Note 5 απλά την “απογείωσε” προσφέροντας την κυρτή πίσω επιφάνεια. Επιπροσθέτως το S7 ήρθε με κυρτή πίσω επιφάνεια, αλλά το Note 7 έφερε την συμμετρία στον σχεδιασμό του μπροστινού και πίσω μέρους, τεχνική που η Samsung χρησιμοποίησε στα τωρινά Galaxy S8.

Galaxy Note 7 και Galaxy S7 Edge
Galaxy Note 7 και Galaxy S7 Edge

Κλείνοντας, πιστεύω ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο Note 8 και θα ακολουθήσει τον σχεδιασμό των S8 και S8 Plus, προσφέροντας επιπλέον το S Pen και φυσικά οτιδήποτε “τρελό” έχει φανταστεί η εταιρία!

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τα πρώτα Geekbench αποτελέσματα του Galaxy S8

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Γιατί η Samsung χρησιμοποίησε την κάμερα του S7 στα Galaxy S8 ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here