Η Samsung σε μια προσπάθεια της να τους κρατήσει όλους σε επαγρύπνηση για την MWC της Βαρκελώνης, δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα η οποία μας δείχνει αυτό που φαίνεται να είναι η νέα σειρά των επεξεργαστών της κορεατικής εταιρίας.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι η νέα σειρά Exynos θα μπορούσε να κάνει την εμφάνιση της σε ορισμένες παραλλαγές του επερχόμενου Galaxy S8, μαζί με τον Snapdragon 835 που μάλλον θα κυκλοφορήσει στην Βόρεια Αμερική. Παρόλα αυτά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, γ αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι έχει να μας παρουσιάσει η Sammy για το 2017. Οι πιθανότητες είναι οτι το νέο τσίπ του κορεάτικου γίγαντα θα χρησιμοποιεί 10nm FinFET αρχιτεκτονική, όπως και ο προκάτοχος του.

Πριν από μερικούς μήνες, είχε διαρρεύσει μια εικόνα στο διαδίκτυο που αναφερόταν σε 2 οκταπύρηνους επεξεργαστές. Τον Exynos 8895M και τονExynos 8895V.

Σύμφωνα με την διαρροή, Ο M αποτελούνταν από 4 πυρήνες χρονισμένους στα 2.5GHz και 4 χρονισμένους στα 1.7GHz, ενώ ο V από 4 πυρήνες χρονισμένους στα 2.3GHz και 4 χρονισμένους στα 1.7GHz. Στην διαρροή αυτή επίσης αναφέρθηκε οτι η σειρά 8895 θα κατασκευαστεί με διαδικασία 10nm και θα υποστηρίζει αποθηκευτικό χώρο με τεχνολογία UFS 2.1. Επιπλέον, θα διαθέτει LPDDR4x RAM και cat.16 LTE modem.

gsmarena_001

Αυτή η διαρροή βέβαια ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Samsung οπότε είναι πολύ πιθανό να είναι ψευδής. Aπο την άλλη είναι επίσης πιθανό , η υποτιθέμενη σειρά 8895 να μετονομάστηκε σε Exynos 9 , δηλαδή 9000 series.

Και πάλι όλα αυτά είναι εικασίες, και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι την επίσημη αποκάλυψη των νέων chipset από την ίδια την Samsung

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Οι μυστικές θήκες που η Apple χρησιμοποιεί για κρατήσει κρυφά τα πρωτότυπα iPhone

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Δύο ολοκαίνουργια Moto Mods για το Moto Z έρχονται να εντυπωσιάσουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here