Άσχημα τα νέα για τους χρήστες του νέου Samsung Galaxy S8 αφού θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα ώστε τα features της συσκευής να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Και ένα από αυτά είναι η νέα assistant Bixby η οποία θα αργήσει να έρθει στα S8 και S8 Plus.

Σε μια δήλωση της η Samsung αναφέρει ότι η Bixby θα γίνει διαθέσιμη σε λίγες μέρες και τονίζει χαρακτηριστικά :

Key features of Bixby, including Vision, Home and Reminder, will be available with the global launch of the Samsung Galaxy S8 on April 21. Bixby Voice will be available in the U.S. on the Galaxy S8 later this spring.

Αυτό είναι κρίμα για όλους όσους έχουν το Galaxy S8 και να μην έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την νέα AI της Samsung. Και μάλιστα η Samsung δεν έκανε κάποια αναφορά για τον λόγο τον οποίο δεν λειτουργεί η νέα voice assistant της εταιρίας.

Ωστόσο, μπορείτε με μια μικρή ρύθμιση να ενεργοποιήσετε το Google Assistant της συσκευής μέχρι να ενεργοποιηθεί από την εταιρία η επίσημη φωνητική βοηθός της Samsung.

Ο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης στοπ τμήμα του Mobile software & Service operations Injong Rhee ανάφερε πως ελπίζει η εταιρία να φέρει την Bixby και σε άλλες συσκευές, αλλά και να είναι διαθέσιμη εκτός από την χειροκίνητη λειτουργία  και με την αναγνώριση της φωνής.

Μένει να δούμε τώρα πότε θα έρθει και επίσημα στα Galaxy S8.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Huawei Enjoy 7 Plus είναι οικονομικό, με τεράστια μπαταρία και 5.5" οθόνη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

TRI Appassionato: Η πολυτέλεια έχει το τίμημα της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here