Η προσοχή όλων έχει επικεντρωθεί στην ερχόμενη ανακοίνωση του iPhone 8, αφού είμαστε μόλις 3 μήνες πριν η Apple ανακοινώσει το επετειακό iPhone 8 αλλά και το νέο λειτουργικό της που θα έχει ονομασία iOS 11 όπου θα λάβει χώρα στην WWDC 2017. Αυτό που είναι περίεργο σχετικά με το νέο iOS 11 είναι ότι γνωρίζουμε πολλά σε σχέση με άλλες χρονιές αλλά ταυτόχρονα και τίποτα, αφού ξέρουμε ότι θα έχει επιλογή μαύρου θέματος ή όπως το λέμε Dark mode, θα έχει υποστήριξη multi-user FaceTime video και την Function Area δηλαδή την λειτουργία χώρου, φήμη που τον τελευταίο καιρό κάνει γύρους στην τεχνολογική αγορά.

Με την Apple να κρατάει σιωπηλή την στάση της για τυχόν διαρροές  για το νέο iOS 11, o Jacek Zieba ένας YouTuber πού το κανάλι MyApple έβγαλε ένα βίντεο για το πως μπορεί να μοιάζει το λειτουργικό της Apple . Βασίζοντας το κυρίως σε φήμες που έχουν βγεί στην φόρα τον τελευταίο καιρό. Με το βίντεο αυτό μπορούμε να δούμε την ενισχυμένη Siri, την βελτίωση του 3D  toggles και όπως είπαμε παραπάνω το εντυπωσιακό Dark mode.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό σε αυτό το βίντεο του Jacek  είναι η Split Screen του iPhone αφού δεν έχει ξανά παρατηρηθεί κάτι παρόμοιο μέχρι τώρα και η λειτουργία αυτή έχει έρθει τα τελευταία χρόνια στο Android λειτουργικό. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν ένα βίντεο στο youtube, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να ελέγχουν τα email του ή να περιηγηθούν στο διαδίκτυο.

Έχει επικρατήσει έντονος ενθουσιασμός σε πολλούς fan της Apple που θεαματικά βίντεο ανεβαίνουν στο διαδίκτυο με το νέο iOS 11. Κυρίως αυτές είναι ιδέες για το πώς οραματίζονται το νέο iOS μερικοί.

Το iOS 11 είναι το μόνο σίγουρο ότι θα εισάγει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και θα κάνει το iPhone σας πραγματικά εντυπωσιακό και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το iPhone 8 θα κλέψει τα φώτα και πάλι μίας και θα είναι ένα από τα top smartphone της αγοράς. Σύμφωνα με τελευταίες φήμες αναφέρεται ότι το νέο iPhone θα έχει περίπου μια 5.8 ίντσες οθόνη όπου θα έχει ως βασικό σώμα το μέγεθος του iPhone 7 αλλά θα έρθει με όλα τα καλά που κυκλοφορεί το iPhone 7 plus. Ωστόσο, εννοείται ότι θα περιέχει σαφής βελτιώσεις στο επεξεργαστή αλλά και στο υπόλοιπο σύνολό του. Αυτό μένει να το δούμε στην παρουσίαση του τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Nintendo πούλησε 313,700 κονσόλες Switch στην Ιαπωνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Οι Flinstones, οι Jetsons και άλλα "κλασικά" καρτούν έρχονται σε streaming υπηρεσία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here