Για κατασκευάστρια εταιρία, η Turing Robotics Industries (TRI) δεν φημίζεται για την έγκαιρη διαθεσιμότητα των smartphone της. Η πρώτη συσκευή της εταιρίας, το “ultra-secure” Turing Phone, είχε τρομακτική καθυστέρηση στην διαθεσιμότητα της. Επιπλέον όταν τελικά κυκλοφόρησε ήρθε με διαφορετικό λειτουργικό σύστημα από αυτό που διαφημίστηκε! Ενώ όλα τα πρόμο βίντεο αποκάλυπταν το smartphone με Android, όταν κυκλοφόρησε ήρθε με το Sailfish. Ίσως για όλα τα παραπάνω, η Turing Robotics Industries (TRI) να απευθύνθηκε τελικά στην TCL για την κατασκευή του επόμενου της smarphone, Turing Phone Appassionato.

H TCL είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες στον πλανήτη, κατέχοντας αρκετά brands, μεταξύ άλλων την Alcatel και Blackberry.

Ακριβώς όπως η πρώτη συσκευή της TRI, το Appassionato μοιάζει άκρως luxury smartphone. Η κατασκευή του είναι premium και μεταλλική, ενώ η αίσθηση το χέρι είναι σαν κεραμική. Η οθόνη του είναι πολύ ανθεκτική και κατασκευασμένη από sapphire glass, παρόμοιο υλικό με το γυαλί που προστατεύει την κάμερα των iPhone.

To Appassionato θα έρθει με τον δικό του ψηφιακό βοηθό που ονομάζεται “Sir Alan” και υπόσχεται μοναδική εμπειρία και ευκολία χρήσης. Η TRI αναφέρει ότι η συσκευή θα έρθει στα χέρια των καταναλωτών τον Σεπτέμβριο του 2017 και το κόστος της απόκτησης του θα είναι τα 1099 δολάρια.

Turing_Phone_Appassionato_with_Sir_ALAN_4.pngTuring_Phone_Appassionato_with_Sir_ALAN_3.pngTuring_Phone_Appassionato_with_Sir_ALAN_5.png

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Bixby δεν θα είναι διαθέσιμη στο Galaxy S8 πριν την ανοιξη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

To Snapchat πουλάει την ψυχή του προκειμένου να γίνει επικερδές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here