Στα μέσα του Ιανουαρίου αναφέραμε σε σχετικό μας άρθρο ότι ο Andy Rubin μέρος της ομάδας που δημιούργησε το Android λειτουργικό σύστημα, ετοιμάζει κάτι νέο! Πρόκειται για τη δημιουργία μίας νέα εταιρίας με αρχικό σκοπό την κυκλοφορία μίας flagship συσκευής. Συγκεκριμένα αναφέραμε ότι:

Η Essential θα ασχοληθεί με διάφορες συσκευές, αλλά η πρώτη “εισαγωγική” flagship συσκευή, θα είναι ένα high-end smartphone. O Rubin ανέφερε ότι η εταιρία του δουλευέι πάνω σε μία συσκευή με edge-tο-edge οθόνη και κεραμική πλάτη

Έτσι πριν μερικές ώρες, ο Andy Rubin ανέβασε στο Twitter το πρώτο μικρό teaser της συσκευής που αναμένεται να κυκλοφορήσει:

Όπως βλέπετε, η συσκευή δεν έχει καθόλου bezels, τεχνική που ξεκίνησε με το Xiaimi Mix, που “έκλεψε” από το Sharp Aquos Crystal και πρακτικά προσπαθούν να εφαρμόσουν Samsung και LG με τα S8 και G6. Επιπλέον, σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, η συσκευή της Essential θα έρθει με κεραμική πλάτη.

Κοιτώντας προσεκτικά την παραπάνω φωτογραφία παρατηρούμε ότι τα πλαϊνά κουμπιά διαφέρουν από αυτά του Mi Mix και επιπλέον φαίνεται ότι το ακουστικό της συσκευής βρίσκεται στο πάνω μικρό bezel. Αναμένουμε στις επόμενες εβδομάδες περισσότερα teasers της πρώτης συσκευής της Essential.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η ΙΚΕΑ μπαίνει επιτέλους στο παιχνίδι του έξυπνου σπιτιού (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Samsung επιβεβαιώνει ότι θα διαθέσει στην αγορά (και πάλι) το Galaxy Note 7s

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here