Η Αlcatel ανακοίνωσε την νέα της συσκευή που έρχεται με τέσσερις κάμερες. Σίγουρα γνωρίζεται αρκετά smartphones με σύστημα δύο καμερών στο πίσω μέρος τους? Ακόμη και το iPhone διαθέτει. Επίσης, σίγουρα θα έχετε ακούσει για το Oppo F3, που έρχεται με σύστημα διπλών καμερών στο μπροστινό του μέρος. Η καινοτομία του Alcatel Flash είναι ότι διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω και δύο κάμερες στο μπροστινό μέρος του.

Το Αlcatel Flash διαθέτει μεταλλική κατασκευή, ενώ η οθόνη του έχει μέγεθος 5.5″ και ανάλυσης 1920 x 1080 Pixels. Ακριβώς πάνω από την οθόνη του συναντάμε τις δύο μπροστινές κάμερες, αλλά και το dual tone flash. H πρώτη κάμερα έχει ανάλυση 8 MP, ενώ η δεύτερη που αναλαμβάνει να μετρά το βάθος πεδίου έχει 5 MP ανάλυση. Ακριβώς κάτω από την οθόνη του βρίσκεται το capacitive κεντρικό πλήκτρο, και φυσικά τα κουμπιά επιστροφής και multitask.

Στο πίσω μέρος του Alcatel Flash συναντάμε το σύστημα δύο καμερών που διαθέτουν την ίδια ανάλυση. Με ανάλυση 13 MP και διάφραγμα f/2.0 η συσκευή είναι ικανή να πραγματοποιεί λήψεις με όμορφο bokeh και έντονα χρώματα. Ακριβώς κάτω από το σύστημα δύο καμερών βρίσκεται ο fingerprint sensor του Flash, σημείο που αρκετές συσκευές διαθέτουν.

Ένα σημείο που υστερεί το Flash είναι το λειτουργικό σύστημα του, καθώς έρχεται με το Android 6 Marshmallow. Ο επεξεργαστής που διαθέτει είναι ο δεκαπύρηνος Helio X2, ενώ το μέγεθος της μνήμης RAM είναι 3 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του Flash είναι 32 GB και δεν είναι επεκτάσιμος. Τέλος, η εταιρία δεν έχει προσδιορίσει προς το παρόν την τιμή της νέας της συσκευής, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η νέα ναυαρχίδα της HTC φαίνεται ότι είναι καθ' οδών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

LG G6: το πρώτο τεστ αντοχής στην συσκευή έδειξε εντυπωσιακά αποτελέσματα (βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here