Η Samsung  μετά το φιάσκο με το Galaxy Note 7,που έφερε την καταστροφή στην εταιρία της και τις κόστισε $5.35 δις, θέλει να βελτίωση κατά πολύ την ποιότητα των προϊόντων της. Μετά την ανακοίνωση του νέου tablet της στην MWC 2017 απολογήθηκε στο κοινό της για το Galaxy Note 7. Η εταιρία προχώρησε στην δημιουργία και ύστερα στην ανακοίνωση μίας ειδικής ομάδας όπου θα επιβλέπει την ποιότητα των παραγόμενων συσκευών της.

Αυτή τη δήλωση της  Samsung σχετικά με αυτήν την νέα ομάδα της έγινε την Πέμπτη, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικές πηγές από το εξωτερικό. Ο Kim Jong-hp διορίστηκε ώστε να ηγηθεί αυτής της ομάδας, και την οποία ο ίδιος θα επιβλέπει και θα διασφαλίζει την ποιότητα στην νέα προσπάθεια που κάνει η εταιρία.

maxresdefault

“President Kim Jong-ho, a top manufacturing expert, will lead product quality and manufacturing improvement efforts for all of Samsung Electronics’ set businesses,” όπως ανάφερε ο ίδιος αρχικά. Ο Kim Jong-ho μετακινήθηκε στην Samsung Electronics ως πρώην πρόεδρος της θυγατρικής Samsung Heavy Industries Co Ltd, η οποία και ήταν κατασκευάστρια πλοίων. Πρίν από αυτό ο Kim ήταν στέλεχος του mobile τμήματος της εταιρίας.

Όπως αναφέρουν πηγές η Samsung είναι κάτω από τεράστια πίεση για να βεβαιωθεί ότι η παραγωγή του Galaxy S8 θα είναι ομαλή και χωρίς σφάλματα. Το νέο τηλέφωνο της Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, αν και η ίδια δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τίποτα.

Κατά το τέλος της MWC η εταιρία ανακοίνωσε στην συνέντευξη τύπου ότι η ναυαρχίδα της θα έρθει στο φώς στις 29 Μαρτίου στην Νέα Υόρκη.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Spotify είναι 2.5 φορές μεγαλύτερο από το Apple Music

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Gear VR: Το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Samsung

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here