Η Samsung μετά της παρουσίαση των Galaxy S8 αναφέρθηκε και σε άλλα gadgets τα οποία θα δημιουργήσει, όπως το Samsung Connected Home.

Αυτό το όχι και τόσο πιασάρικο όνομα έρχεται για να αντικαταστήσει το WiFi router σας και δίνει την δυνατότητα  να βάλετε σε όλο το σπίτι σας αυτού του είδους τα μικρά router  ώστε να γίνει το σπίτι σας “εξυπνότερο” αλλά και να ενισχυθεί το σήμα του WiFi internet.

To Samsung Connected Home έρχεται  ώστε να μπορείτε ευκολότερα να ελέγξετε το σπίτι σας όπου χρησιμεύουν τα Samsung routers ως SmartThings hub. Το συγκεκριμένο προϊόν θα πρέπει να είναι συμβατό και με τις άλλες συσκευές που έχετε,όπως το κουδούνι Ring και το Philips Hue. Επίσης, χρησιμοποιεί το Zigbee,Z-wave αλλά και έχει Bluetooth 4.1 σύνδεση.

vpavic_220317_1557_0245.0

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία, η κάθε μονάδα καλύπτει 1,500 τετραγωνικά, και πωλείται είτε μόνο του είτε με άλλες τρεις τέτοιες συσκευές, που στην ουσία είναι δυο διαφορετικές εκδόσεις. Η standard έκδοση συνδέεται με 2×2 κεραία MU-MIMO με πιο αργό επεξεργαστή όπου υπό κανονικές συνθήκες πίανει τα 866Mbps στα 5Ghz. Ενώ η Pro έκδοση με 4×4 κεραία στα 1.7Mbps.

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κοστολόγηση του Sasmung Connected Home αλλά ούτε και προς την διαθεσιμότητα του.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τι είναι το ολοκαίνουργιο Samsung DeX?

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Gear 360: Η ολοκαίνουργια 360° κάμερα της Samsung με 4Κ και υποστήριξη σε iPhone

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here