Την παρασκευή εμφανίστηκε μέσω του Twitter εικόνες από τον επερχόμενο Samsung Galaxy Note 8. Σύμφωνα με την παραπάνω εικόνα στην οποία φαίνεται το Note 8 και ο επόμενος διάδοχος του ζεστού Note 7, είναι αρκετά παρόμοιο το στυλ του με αυτό των Samsung Galaxy S8 και S8+. Σύμφωνα με την νοτιοκορεάτικη εταιρία το νέο phablet της Samsung θα έχει μια πιο ορθογώνια αισθητική σε σχέση με τα S8 & S8+. Ωστόσο, θα κρατήσει αρκετά χαρακτηριστικά από την προ-ολίγων μηνών ναυαρχίδα της, όπως την infinity display με αναλογία διαστάσεων 18.5:9. Στο τελικό αποτέλεσμα το Note 8 θα είναι πιο ψηλό απο το S8+ και πιο πλατύ και θα έχει μια curved οθόνη που θα είναι σε όλο το μήκος της οθόνης. Το physical button της Bixby θα βρίσκεται και το Note 8 και θα είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να μην μπερδεύονται οι χρήστες με τα volume down up κουμπιά αλλά ούτε και με το πλήκτρο κλειδώματος.

Σύμφωνα με φήμες το Galaxy Note 8  θα έχει φυσικό κουμπί και όχι digital button όπως το είδαμε στο Galaxy S8. Επίσης, από τις φωτογραφίες φαίνεται ο σαρωτής ίριδας αλλά και μια μόνο κάμερα στο μπροστινό τμήμα του τηλεφώνου, μιας και δεν έχει ακόμη φανερωθεί το πίσω μέρος του δεν μπορούμε να γνωρίζουμε  αν θα έχει dual camera. Εκτός αυτού το fingerprint sensor αναμένετε να μείνει στο πίσω μέρος της συσκευής.

note 8

Σύμφωνα έτσι με πολυάριθμες πληροφορίες , το Samsung Galaxy Note 8 θα κυκλοφορήσει με 6GB Ram και ίσως να έχει ως βασικό αποθηκευτικό χώρο τα 64GB/128GB. Στο εσωτερικό του Note 8 θα βρίσκεται ο πανίσχυρος οχταπύρινος επεξεργαστής της Quacomm ο Snapdragon 835 αλλά και σε άλλες εκδόσεις θα βρίσκεται ο Exynos 8895 που θα κατασκευαστεί από την Samsung. Η Samsung φέρεται πως θα δημοσιεύσει το Note 8 στα τέλη Αυγούστου ενώ η διάθεση της συσκευής δεν αναμένετε να είναι διαθέσιμη πριν τον Σεπτέμβρη. Μείνετε συντονισμένοι στο TheNerd.gr για περισσότερα νέα.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Πως να ηχογραφήσεις της κλήσεις σου στο iPhone σου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

To "gia pes" είναι η νέα Ελληνική εφαρμογή για ανώνυμο chat

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here