Βίντεο Review: Εκτυπωτής Canon Selphy CP1200 (βίντεο)

Σήμερα θα ανακαλύψουμε τον ολοκαίνουργιο εκτυπωτή της Canon. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Canon Selphy. Εμείς τον προμηθευτήκαμε από το κατάστημα των Public Καβάλας, το οποίο το ευχαριστούμε πολύ.

O Canon Selphy μας επιτρέπει την εκτύπωση φωτογραφιών, μεγέθους 10Χ15, χωρίς καν την χρήση του υπολογιστή μας. Απλά τραβάμε την φωτογραφία από το smartphone μας, την κάνουμε edit στο αγαπημένο μας app και μέσω WiFi την στέλνουμε στον Selphy.

O Canon Selphy έρχεται χωρίς χαρτί και μελάνι, ενώ αυτά τα αγοράζουμε ξεχωριστά. Για την διασφάλιση της ποιότητας των εκτυπώσεων μας, η εταιρία έχει φροντίσει να μας προμηθεύει με συγκεκριμένο αριθμό φύλλων, αλλά και μελανιού. Το κόστος της εκτύπωσης είναι ιδιαίτερα χαμηλό και η ποιότητα της, βέλτιστη.

Ανοίγοντας το κουτί συναντάμε το βιβλίο οδηγιών, το οποίο όπως πάντα το προσπερνάμε γρήγορα 🙂 Στην συνέχεια βλέπουμε την ειδική υποδοχή χαρτιού που εφαρμόζει πανεύκολα στο μπροστινό μέρος του εκτυπωτή. Σηκώνοντας το κάτω καπάκι του κουτιού, συναντάμε τον Canon Selphy. Μας εντυπωσιάζει η τόσο μικρή του κατασκευή, η οποία είναι άκρως ποιοτική.

Η έγχρωμη οθόνη του μπορεί να προσαρμοστεί στην γωνία κλήσης που θέλουμε, ενώ δυστυχώς δεν είναι touch screen. Ο χειρισμός του εκτυπωτή πραγματοποιείται από τα κουμπιά που βρίσκονται στο πάνω μέρος του.  Τέλος, ανοίγοντας το μπροστινό καπάκι του, τοποθετούμε την υποδοχή του χαρτιού.

Όπως αναφέραμε η αποστολή της φωτογραφίας που θέλουμε να εκτυπώσουμε γίνεται ασύρματα. Συγκεκριμένα μέσα από τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή, δημιουργούμε ένα WiFi hotspot, στο οποίο θα πρέπει να συνδεθούμε από το κινητό μας. Να τονίσουμε ότι υπάρχει υποστήριξη τόσο των ios συσκευών, όσο και των Android smartphones και tablets. Αφού επιλέξουμε την αγαπημένη μας φωτογραφία, επιλέγουμε να την εκτυπώσουμε. Από εκεί, βεβαιωνόμαστε ότι  έχουμε επιλέξει τον Canon Selphy.

Επιπλέον μας δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης πολλών αντιγράφων, αλλά η επιλογή εκτύπωσης ασπρόμαυρου.
Αφού πατήσουμε εκτύπωση ,σε μερικά δευτερόλεπτα βλέπουμε ότι ήδη έχει πραγματοποιηθεί η μεταφορά της φωτογραφίας και ξεκινά η εκτύπωση.

Τα στάδια της εκτύπωσης είναι τρία. Στην αρχή εκτυπώνεται το κίτρινο χρώμα, ενώ σειρά έχουν τα υπόλοιπα.
Ο χρόνος εκτύπωσης είναι περίπου 37 δευτερόλεπτα και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Τέλος το μόνο που μένει, είναι το κόψιμο των πάνω και κάτω άκρων. Είναι πραγματικά απίστευτο το feeling, του να κρατάς την αγαπημένη σου φωτογραφία στα χέρια σου.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

MWC 2017: Τα νέα έξυπνα ακουστικά της Sony Xperia Ear

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Porsche Book One: Το πρώτο 2-1 Laptop σχεδιασμένο από την Porsche Design

ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Εκτύπωση
Συνδεσιμότητα
Ταχύτητα
Κατασκευή
A Positive thinker and an Online citizen....and a father!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here