Η Samsung μόλις ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα κέρδη της για το πρώτο τρίμηνο του 2017 (Ιανουάριος-Μάρτιος) και τα νούμερα φαίνονται άκρως εντυπωσιακά. Συγκεκριμένα, τα νούμερα δείχνουν τόσο μεγάλη άνοδο που η εταιρία έχει χρόνια να δει. Ενώ τα επίσημα κέρδη του πρώτου τετραμήνου θα ανακοινωθούν στον Απρίλιο, αυτά αναμένονται να ξεπεράσουν τα 8.75 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το παραπάνω γεγονός μοιάζει ενδιαφέρον για δύο λόγους. Πρώτον, τα νούμερα είναι αρκετά ανεβασμένα σε σχέση με τα αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο του 2016 και δεύτερον τα κέρδη είναι πολύ ανεβασμένα σε σχέση με τα δεδομένα της αγοράς. Με όλα τα παραπάνω, η Samsung όχι μόνο θα κερδίσει πολλά περισσότερα, αλλά η μετοχή της αναμένεται να εκτοξευθεί επιπλέον. Από άποψη τζίρου, η Samsung δήλωσε 44.2 δισεκατομμύρια δολάρια και μπορεί να είναι λιγότερα από τα 44 της ίδιας περιόδου το 2016, αλλά ο τζίρος είναι αυξημένος.

Εκτός από τα “ψυχρά” νούμερα αυτό που μετράει περισσότερο για την εταιρία είναι ότι ουσιαστικά το πρώτο τρίμηνου 2017, που αναφερόμαστε, η Samsung δεν έχει παρουσιάσει κάποιο flagship. Με λίγα λόγια ο τζίρος και τα κέρδη αναμένονται να αυξηθούν κατακόρυφα μόλις τα Galaxy S8 και S8 Plus κυκλοφορήσουν ευρέως στις αγορές.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το YouTube αλλάζει πάλι την πολιτική εσόδων των δημιουργών περιεχομένου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Xbox Scorpio: Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here