Το Playstation 4 θα πάρει μια σημαντική ενημέρωση λογισμικού αύριο η οποία θα προσθέσει στην κονσόλα της Sony μερικά πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά και τις  αλλαγές που θα γίνουν με την έκδοση 4.50 του firmware, είναι το “boost mode” για τους κατόχους του PS4 Pro.

Σύμφωνα με την Sony, το νέο αυτό χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση για τους τίτλους παιχνιδιών τα οποία δεν πήραν την σχετική αναβάθμιση ώστε να μπορούν να επωφεληθούν απο την ταχύτερη CPU του Pro καθώς και απο την καλύτερη GPU.

Το PS4 επίσης θα υποστηρίζει τελικά επιλογή για σύνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου για αποθήκευση δεδομένων, ένα χαρακτηριστικό το οποίο είχει αρχικά ανακοινωθεί τον προηγούμενο μήνα.

Η νέα έκδοση του λειτουργικού περιλαμβάνει και άλλες μικρές αλλά δυνητικά χρήσιμες προσθήκες στο PS4. Μια απ αυτές είναι η καλύτερες 2D εικόνες για το Playstation VR , γεγονός που σημαίνει οτι η ανάλυση της οθόνης της τηλεόρασης σας θα είναι σημαντικά βελτιωμένη όταν δεν είστε σε λειτουργία VR σύμφωνα με την Sony.

Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης του Voice chat όταν παίζετε ένα παιχνίδι από απομακρυσμένες συσκευές, δηλαδή απο υπολογιστή η από ένα κινητό Xperia.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την υποστήριξη για custom ταπετσαρίες , καθώς και ένα ενημερωμένο status bar που σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε και εάν ένα ένας φίλος σας είναι συνδεδεμένος σε μια κινητή συσκευή και όχι από το PS4.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τα Instagram Stories γίνονται πιο ενδιαφέρον από ποτέ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

H Apple ξεκίνησε την διάθεση refurbished Macbook Pro 2016

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here