Το THE NERD έχει ξεκινήσει σαν ένα προσωπικό project πριν από έξι μήνες. Με τον καιρό έχει μετατραπεί σε μία μικρή τεχνολογική κοινότητα, που σκοπό έχει την αναμετάδοση των τεχνολογικών νέων του πλανήτη μας. Έχει δημιουργηθεί μία μικρή ομάδα που καθημερινά αρθρογραφεί και συχνά δημιουργεί πρωτότυπο περιεχόμενο όπως βίντεο reviews ή συγκριτικά άρθρα.

Σαν κάθε ζωντανός οργανισμός, η κοινότητα που λέγεται THE NERD, πρέπει συνέχεια να εξελίσσεται και να μεγαλώνει. Για αυτόν τον σκοπό αναζητούμε νέα άτομα που θα πλαισιώσουν την ομάδα μας και θα γίνουν μέλη της οικογένεια μας. Αν πιστεύεις ότι έχεις τα απαραίτητα skills και θέλεις να συμμετάσχεις στην ομάδα μας, δεν έχεις παρά να μας στείλεις ένα email στο john@thenerd.gr

Τι είναι το Expand Project? Ο μακροπρόθεσμος σκοπός της τεχνολογικής κοινότητας μας, είναι η συγκρότηση μίας μεγάλης ομάδας content editors και event planners με σκοπό την διοργάνωση εκδηλώσεων με πανελλαδική εμβέλεια ή ακόμη και η μαζική επίσκεψη σε εκθέσεις του εξωτερικού και όχι μόνο!

Επιπροσθέτως, έχουμε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την δημιουργία ενός ενσωματωμένου forum στο website μας και θα χαρούμε να σας δούμε εκεί.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι είμαστε σε αναζήτηση ατόμων που μπορούν να συνεισφέρουν στο The Nerd, είτε στο κομμάτι της αρθρογραφίας, είτε στο κομμάτι της διαχείρισης και στην δημιουργία νέων ιδεών και projects. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο john@thenerd.gr με τις προτάσεις σας. Τα λέμε εκεί ❤️

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Μετέτρεψε ένα iPhone 5s σε ένα iPhone 7 mini με 50 δολάρια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Samsung επιτέλους αποκαλύπτει τις αιτίες αυτανάφλεξης του Galaxy Note 7 (βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here