Το thenerd.gr σε συνεργασία με το κατάστημα Public Καβάλας σας προσκαλούν στο πρώτο σεμινάριο φωτογραφίας από smartphone. Καλεσμένος μας ο, βραβευμένος σε Ελλάδα και εξωτερικό, Stratos Agiani, που θα μας δείξει τα μυστικά των επιτυχημένων λήψεων φωτογραφιών αποκλειστικά από smartphone.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο σεμινάριο ο Stratos Agiani θα δείξει όλα τα μυστικά για το πώς να βγάζει κάποιος καλύτερες και εντυπωσιακές φωτογραφίες, πώς να δημιουργεί δυναμικές συνθέσεις και κάδρα αλλά και πώς να αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στη συνέχεια θα σου δοθεί ένα φωτογραφικό θέμα το οποίο θα αποτυπώσεις μέσα από τη φωτογραφική σου μάτια και θα έχεις τη δυνατότητα να στείλεις τις φωτογραφίες στην κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει ακριβώς για αυτό το σκοπό ούτως ώστε να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση και κριτική. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να γίνεις καλύτερος, γρήγορα.

Η παρουσίαση γίνεται με ανάλαφρο και χαλαρό τρόπο, σε απλή και κατανοητή γλώσσα. Είναι σαν να μαθαίνεις από ένα φίλο.

Το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ! Απλά για να συμμετέχεις θα χρειαστεί να δηλώσεις δωρεάν συμμετοχή με τα στοιχεία σου για να εξασφαλίσεις την θέση σου, εδώ.

Πληροφορίες Σεμιναρίου:
Τοποθεσία: PUBLIC Καβάλας, 2ος όροφος
Ημερομηνία: 24 Απριλίου
Ώρα: 19:00
Ώρα προσέλευσης: 18:30
Κόστος: Δωρεάν ( απαιτείται δήλωση συμμετοχής )
Βεβαίωση Παρακολούθησης

σεμινάριο φωτογραφίας

Γιατί να το παρακολουθήσεις;

Εκμάθηση από έναν βραβευμένο φωτογράφο

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο θα γνωρίζεις αλλά και θα μάθεις απευθείας από τον Strato Agiani, έναν πολυβραβευμένο φωτογράφο και καλλιτέχνη. Θα έχεις προσωπική επαφή και θα πάρεις απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Γεμάτο πρακτικές συμβουλές

Το συγκεκριμένο σεμινάριο δεν θα σε κουράσει με θεωρία αλλά αντίθετα είναι γεμάτο με πάρα πολλές πρακτικές συμβουλές τις οποίες μπορείς αξιοποιήσεις την επόμενη κιόλας ημέρα για να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες.

Φωτογραφικές Δράσεις

Με τη συμμετοχή σου εξασφαλίζεις το δικαίωμα να λάβεις μέρος τις επόμενες φωτογραφικές μας δράσεις τόσο online όσο και offline, όπως φωτογραφικές βόλτες, ομαδικές φωτογραφήσεις αλλά και διάφορες άλλες καλλιτεχνικές δράσεις.

Δήλωσε δωρεάν συμμετοχή με τα στοιχεία σου για να εξασφαλίσεις την θέση σου, εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

To Snapchat πουλάει την ψυχή του προκειμένου να γίνει επικερδές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Samsung πρόκειται να πρωτοτυπήσει με ένα αναδιπλούμενο smartphone

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here