Πίσω στο 2014 το διάσημο MIT ανακοίνωσε το CityHome, μία ολοκληρωμένη λύση για τα μικρά σπίτια. Συγκεκριμένα το CityHome αποτελεί ένα έπιπλο που ηλεκτρικά μπορεί να μετατραπεί σε πολλά έπιπλα! Μπερδεύτηκες? Δες το παρακάτω βίντεο:

Σήμερα, το concept του 2014 έχει πάρει σάρκα και οστά και μπορείς να το παραγγείλεις στο κόστος των 10.000 δολαρίων, αν μένεις στην Νέα Υόρκη, Σικάγο, Σαν Φρανσίσκο ή στην Βοστόνη!

Για την δημιουργία του συγκεκριμένου project έχουν συνεργαστεί οι Yves Béhar και MIT Media Lab, ενώ το όνομα του πρώτου προϊόντος είναι το Ori. To Ori βγαίνει σε δύο μοντέλα: Ori Full και Ori Queen, ενώ οι πρώτες τοποθετήσεις έχουν ξεκινήσει στην Βοστόνη και σε συνεργασία με την Airbnb.

Και τα δύο μοντέλα έρχονται με αυτόματο σύστημα που συμπεριλαμβάνει κρεβάτι, γραφείο, ντουλάπα και αποθηκευτικό χώρο, ενώ η Queen έκδοση έρχεται με επιπλέον καναπέ. Τα Ori συστήματα δέχονται “κανονικό” ρεύμα μίας συμβατικής πρίζας, ενώ μπορούμε να το χειριστούμε μέσω του ενσωματωμένου touch χειριστηρίου ή μέσω φωνητικών εντολών σε συνεργασία με το Alexa της Amazon. Για παράδειγμα μπορούμε απλά να πούμε “Alexa, βγάλε το κρεβάτι” ή “Alexa, εμφάνισε το γραφείο μου” και το Ori αναλαμβάνει αυτόματα και ηλεκτρικά να μετατρέψει το έπιπλο σε αυτό που θέλεις.

Αν σου άρεσε, μπορείς να επισκεφτείς το επίσημο website της εταιρίας από εδώ.

OK2A9898OK2A9903OK2A9993OK2A9857

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

H πρώτη φωτογραφία του OnePlus 5

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα πρώτα renders του Samsung Galaxy Note 8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here