Η εταιρία διανομέας ταινιών από την Κόστα Ρίκα, Romaly, ανακάλυψε έναν νέο τρόπο να τρολάρει τους χρήστες που παράνομα αναζητούν ταινίες στο internet μέσω torrents. Δημιούργησε ένα torrent website προκειμένου να προλεσκλήσει τους χρήστες.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να κλωνοποιήσει το διάσημο KickassTorrent και να επιτρέψει στους χρήστες να κατεβάσουν παράνομα οποιαδήποτε ταινία. Διαθέτει την “κλασική” λίστα με τις ταινίες, την βαθμολογία τους στο IMDB, αλλά μέχρι εκεί! Για την ακρίβεια, το LegalTorrents.net δεν σου επιτρέπει να κατεβάσεις το οτιδήποτε.

Μόλις ο χρήστης πατήσει το download του εμφανίζεται ένα μικρό φιλμ που αναφέρει τα αρνητικά στοιχειά της πειρατείας προκειμένου να πείσει τους χρήστες να μην παρανομήσουν ξανά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μόνοι σας το legaltorrents.net από εδώ.

Να τονίσουμε ότι εμείς είμαστε κατά της πειρατείας και οτιδήποτε συνεπάγεται με αυτό. Άλλωστε οι εταιρίες ανακαλύπτουν νέους τρόπους προκειμένου να την σταματήσουν και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους χρήστες.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το νέο Fitness Tracker με ενσωματωμένο αναγνώστη καρδιακών παλμών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Galaxy Note 8 θα είναι “μεγάλο” σύμφωνα με την Samsung

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here