Το Jelly phone της Unihertz είναι ένα διαφορετικό smartphone από όλα όσα ξέρουμε. Στις μόλις 2,45 ίντσες οθόνη προσφέρει πολλά που δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Σχεδιάστηκε για να χωράει στις τσέπες και να μην βγαίνει ή να εξέχει όπως πολλά smartphones. Τρέχει το νέο λογισμικό της Google το Android Nougat και έρχεται η συσκευή αυτή σε τρία χρώματα δηλαδή σε άσπρο, μπλε και μαύρο.

Επίσης, για το μέγεθος του έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Μιλάμε δηλαδή ένα 4G smartphone με διάρκεια μπαταρίας 950mAh. Έχει ανάλυση οθόνης 240×432 στις 2.45 ίντσες και διαθέτει 8 megapixel πίσω κάμερα και 2 megapixel μπροστά. Επίσης, έρχεται σε δύο εκδόσεις η βασική είναι με 1GB Ram και η Pro version με 2GB και έχει 8GB και αντίστοιχα 16GB  διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο ανάλογα την έκδοση που θα επιλέξουμε.

4a5bbb18ee5ccc6c8c6f31d683ae4791_original

Το Jelly phone προορίζεται για μια εναλλακτική λύση στην λειτουργία των συνηθισμένων τηλεφώνων, δηλαδή πρόκειται για μια δεύτερη συσκευή. Η Unihertz που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή του συγκεκριμένου smartphone σχεδιάζει και κάποιο εναλλακτικό περιβραχιόνιο προπόνησης στο οποίο θα κουμπώνει πάνω. To Jelly κοστίζει μόλις $59 και το καλοκαίρι θα στείλει τις προπαραγγελίες τους αγοραστές της, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ακριβής ημερομηνία.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τα παιχνίδια μέσω Facebook Messenger έρχονται στην χώρα μας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η πιο ενδιαφέρουσα λειτουργία του Android φαίνεται ότι έρχεται σύντομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here