Οι 3D εκτυπωτές δεν είναι κάτι νέο και αποτελεί την τεχνολογία που σίγουρα θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Έχουμε δει άπειρες υλοποιήσεις της συγκεκριμένης τεχνολογίας και σήμερα θα αναφερθούμε στην πιο νόστιμη. Η BeeHex είναι μία startup εταιρία της διάσημης Silicon Valley, που έχει εφεύρει την 3D εκτύπωση πίτσας.

Όλα ξεκινάν με την ειδική εφαρμογή για smartphone. Από εκεί διαλέγουμε το μέγεθος της πίτσας που επιθυμούμε, καθώς και τα συστατικά της αρεσκείας μας. Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, ο εκτυπωτής έχει φτιαγμένη την πίτσα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα την έχει ψήσει. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επιπροσθέτως, αν αισθάνεσαι δημιουργικός μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου μοναδική πίτσα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις μία φωτογραφία από το κινητό σου και η εφαρμογή προσπαθεί να μιμηθεί το σχήμα της.

Η BeeHex κατάφερε να αποσπάσει 125.000 δολάρια από την Nasa, για να προχωρήσει στην εμπορική υλοποίηση του πρώτου 3D εκτυπωτή πίτσας. Το τελικό προϊόν θα λέγεται Chef 3D και θα γίνει πραγματικότητα στο προσεχές μέλλον.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Βίντεο Review:Xiaomi Redmi Note 4 VS Huawei P9 Lite

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Google Photos:Τέρμα στις άχρωμες φωτογραφίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here