Πριν μερικά λεπτά η Microsoft ανακοίνωσε μία ολοκαίνουργια έκδοση των Windows της, τα Windows 10 S. Πρακτικά αποτελεί την απάντηση της εταιρίας στο Chrome OS και είναι μία “απλοποιημένη” έκδοση των διάσημων Windows 10, ειδικά σχεδιασμένη για υπολογιστές με χαμηλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οποιοδήποτε πρόγραμμα τρέχει στα Windows 10 S θα πρέπει να έχουν γίνει download από το Windows Store, αναφέρει ο Terry Myerson. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν θα μπορούμε να κατεβάσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή από το Internet, αλλά θα πρέπει να υπάρχει στο Windows Store. Η εταιρία αναφέρει ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα θα επιτρέψει την Microsoft να ελέγχει όλα τα προγράμματα που τρέχουμε στο PC μας, για την δική μας ασφάλεια και ταχύτητα του συστήματος.

windows 10 s

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των νέων Windows 10 S, ο Myerson μας έδειξε ότι το νέο λειτουργικό υποστηρίζει περιφερειακές συσκευές, ακριβώς όπως σε όλα τα Windows. Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τα Windows 10 S έρχονται με νέο Wallpaper. Τέλος ανέφερε ότι θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους Browsers που βρίσκονται στο Windows Store και όλοι ευελπιστούμε ότι η Google θα αποφασίσει να φέρει τον Chrome στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft.

Συνεχίζοντας να αναφέρουμε, ότι τα νέα Windows έρχονται με βελτιωμένο σύστημα εκκίνησης, που μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε την εργασία μας στα Windows, σε 15 δευτερόλεπτα από την στιγμή που θα πατήσουμε το κουμπί ON. Επιπροσθέτως αναφέρθηκε το γεγονός ότι κλείνοντας το Lid του Laptop μας, τα Windows 10 S θα μπαίνουν σε Sleep Mode, αλλά σε αντίθεση με τις σημερινές εκδόσεις, ανοίγοντας την οθόνη, τα Windows θα “ξυπνάνε” αμέσως.

Ο βασικός στόχος της Microsoft για τα νέα Windows 10 S, είναι να τα φέρει σε εκπαιδευτικούς χώρους, όπως σχολεία και φροντιστήρια. Για αυτόν τον λόγο ανακοίνωσε ότι θα φέρει συσκευές που θα ξεκινάνε από τα 189 δολάρια και θα συμπεριλαμβάνουν το Minecraft: Education Edition και το Office 365 Personal.

windows 10 s

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

O Bixby της Samsung γίνεται διαθέσιμος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Ο νέος σχεδιασμός του YouTube τα σπάει και έχει Dark Mode

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here