Όπως αναφέραμε σε σχετικό άρθρο μας, οι ολοκαίνουργιες UltraFine 5κ οθόνες της LG, αντιμετωπίζουν πρόβλημα όταν βρίσκονται πολύ κοντά σε οποιοδήποτε WiFi router. Πριν μερικές ώρες η LG electronics προχώρησε στο δελτίου τύπου που αναγνωρίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι:

Ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα απόδοσης τα οποία προκαλούνται από την παρεμβολή σήματος όταν ένα σημείο πρόσβασης Wi-Fi τοποθετείται πίσω από την οθόνη σε απόσταση έως και 0,6 μέτρα”.

Επισημαίνει στους χρήστες επίσης ότι αλλάζοντας την θέση του router το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί. Ωστόσο αν αντιμετωπίζουν ακόμα πρόβλημα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης της LG.

Τέλος προσθέτει ότι οι οθόνες που θα κατασκευαστούν μετά τον Φεβρουάριο του 2017 θα έχουν κάποιου είδους θωράκιση, που θα τις προστατεύει από τέτοιες παρεμβολές. Το προβληματικό μοντέλο δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, οπότε λογικά η χώρα μας θα παραλάβει τα μοντέλα, από την νέα παρτίδα κατασκευής, που θεωρητικά δεν θα είναι προβληματικά.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

LG G6 : Εμφανίζονται θήκες στο Amazon

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Huawei P10: Τα δύο μοντέλα, οι τιμές τους και η ημερομηνία ανακοίνωσης τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here