Η παρουσία της LG στη φετινή CES επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων την έμφαση που δίνει η κορεατική εταιρεία στην κατασκευή κορυφαίων οθονών αποσπώντας την ίδια στιγμή και αρκετά βραβεία.

Ένα από τα κορυφαία μοντέλα της LG για το 2017 θα είναι το μοντέλο 32UD99, μια οθόνη 31.5 ιντσών με ανάλυση 4K (3840 x 2160) αλλά και υποστήριξη του προτύπου HDR 10 για πιο ζωντανά χρώματα όπως διαπιστώσαμε αλλά και ενισχυμένα επίπεδα φωτεινότητας. Η νέα οθόνη της LG μπορεί να εμφανίσει το 95% του χρωματικού εύρους DCI-P3 για ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων.

Το νέο μοντέλο της LG: 32UD99
Το νέο μοντέλο της LG: 32UD99

Διαθέτει όμορφο σχεδιασμό, ενσωματώνει ηχεία 5Wx2 (Rich Bass) ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία FreeSync της AMD. Μπορεί να συνδεθεί με laptops ακόμα και μέσω USB Type-C καλωδίου ενώ σε άλλες διαθέσιμες θύρες βλέπουμε 2 θύρες HDMI 2.0, Display Port και μία USB 3.0.

Ένα δεύτερο μοντέλο που είδαμε στη CES και στον εκθεσιακό χώρο της LG είναι το 34UM79M, 34 ιντσών, και ανάλυση 2560 x 1800. Το συγκεκριμένο μοντέλο ξεχωρίζει ως το πρώτο με ενσωματωμένο Chromecast επιτρέποντας στους χρήστες να αναπαράγουν βίντεο, μουσική και παιχνίδια ασύρματα στην οθόνη.

Το δεύτερο μοντέλο της LG: 34UM79M
Το δεύτερο μοντέλο της LG: 34UM79M

Διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία 7W με MAXXX Audio ενώ ένα ακόμη χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα ελέγχου του υπολογιστή αλλά και του smartphone/tablet σας με ένα μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Υποστηρίζει και αυτή την τεχνολογία FreeSync της AMD ενώ στις διαθέσιμες θύρες βλέπουμε μία θύρα HDMI 2.0, μία Display Port 1.2 και μία USB 2.0 με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Πως σας φαίνεται το νέο λογότυπο της Mozilla ?

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Vivo V5 Plus: το πρώτο smartphone που μας επιτρέπει το bokeh εφέ στις selfies μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here