Το πρότυπο USB Type-C, στο σύντομο μέλλον θα αποτελέσει το παγκόσμιο πρότυπο μεταφοράς δεδομένων ανάμεσα σε όλους τις σύγχρονες συσκευές μιας και εκτός από βολικές, είναι και αρκετά δυνατές, προσφέροντας δυνατότητες που οι παραδοσιακές θύρες USB δεν μπορούν να υποστηρίξουν.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν ελάχιστα αξεσουάρ στην αγορά που φέρνουν μαζί τους αυτήν την νέα τεχνολογία. Ωστόσο στο μέλλον όλο και περισσότεροι θα είναι οι κατασκευαστές που θα υιοθετήσουν αυτό το πρότυπο. Μιας και στην αγορά θα υπάρχουν πληθώρα συσκευών, αναμφίβολου ποιότητας, πρέπει με κάποιο τρόπο να προστατέψουμε τις συσκευές μας από πιθανές καταστροφές.

Η εταιρία Satechi δημιούργησε μια συσκευή που σκοπό έχει να προστατέψει τις συσκευές μας από ζημιές, που προκαλούνται από συσκευές USB Type-C. Η συσκευή ονομάζεται USB Type-C meter και κάνει αυτό που ακριβώς υποδηλώνει το όνομά της. Συνδέεται μεταξύ της συσκευής σας και του αξεσουάρ που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε και αναπαριστά σε ζωντανό χρόνο, μέσω της οθόνης του, την ένταση και την πορεία του ρεύματος.

Ο μετρητής εμφανίζει τα Volt, τα Amber καθώς και τη ροή του ρεύματος. Έτσι μπορείτε να διαπιστώσετε αν το αξεσουάρ που αγοράσατε μπορεί να βλάψει την συσκευή σας. Μια τέτοια συσκευή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη  στα Power Banks, που πολλές φορές η απόδοσή του διαφέρει από την αναγραφόμενη. Η τιμή του ανέρχεται στα 30 δολάρια, και μπορώ να πω ότι, μια τέτοια αγορά αξίζει, αν αναλογιστεί κανείς την αξία ενός υπολογιστή και ενός smartphone. Το USB Type-C meter της Satechi μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

To LG Watch Style έρχεται με Android Wear 2.0 και 249 δολάρια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

GOOGLE I/O 2017: ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here