Δεν είναι η πρώτη φορά που η Huawei κυκλοφορεί κάποιο Windows 10 Laptop, αλλά το περσινό MateBook δεν κατάφερε να πείσει τους χρήστες. Πριν μερικές ώρες η εταιρία ανακοίνωσε τα τρία νέα Laptop της, προσφέροντας νέες δυνατότητες και βελτιώνοντας τα λάθη του πρώτου MateBook.

Αρχικά να αναφέρουμε το νέο MateBook X. Διαθέτει οθόνη 13″, μεταλλική κατασκευή και σε αντίθεση με το περσινό MateBook δεν διαθέτει 2-1 σχεδιασμό, αλλά αυτόν του “κλασικού” Laptop. Το νέο MateBook X έρχεται με της τελευταίας Intel i5 και i7 επεξεργαστές, σε αντίθεση με τους “μικρότερους” Core M που διαθέτουν οι περισσότεροι ανταγωνιστές. Η οθόνη του MateBook, εκτός από μέγεθος 13″, έρχεται με 3:2 αναλογία και 2Κ ανάλυση, ενώ τα πλαϊνά bezels είναι πολύ μικρά.

cgartenberg_160516_1711_0025.0

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ποικίλει ανάμεσα σε 256GB ή 512GB τεχνολογίας SSD. Μπορεί η οθόνη του να μην είναι touch screen, αλλά το κεντρικό power κουμπί διαθέτει ενσωματωμένο fingerprint sensor. To μέγεθος της μνήμης RAM θα ποικίλει ανάμεσα σε 4GB ή 8GB, ενώ δεν λείπουν οι δύο θύρες USB-C, αλλά το MateBook X φορτίζει μόνο από την μία από της παραπάνω θύρες.

Εκτός από το MateBook X, η εταιρία ανακοίνωσε το MateBook E. Το Ε αποτελεί πρακτικά τον διάδοχος του περσινού MateBook, διαθέτοντας τον ίδιο σχεδιασμό και κατασκευή. Ο οθόνη του έχει ανάλυση 2Κ, σε αντίθεση με την Full HD που είχε το MateBook. Τέλος, η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει 9 συνεχόμενες ώρες χρήσης.

cgartenberg_160516_1711_0015.0

Το τελευταίο MateBook που ανακοίνωσε η Huawei ήταν το MateBook D. To τελευταίο αποτελεί πρακτικά ένα “κλασικό” Laptop με οθόνη 15″ και αρκετά προσιτή τιμή. Η οθόνη του έχει ανάλυση Full HD, επεξεργαστές i5 και i7, μέγεθος μνήμης RAM 4GB, 8GB, ή 16GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 1TB. Τέλος, αν επιλέξουμε να επενδύσουμε λίγο παραπάνω χρήματα, μπορούμε να επιλέξουμε την Nvidia GeForce 940 MX κάρτα γραφικών.

Και τα τρία παραπάνω μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα σε μερικές εβδομάδες, ενώ δεν γνωρίζουμε τις τιμές τους.

cgartenberg_160516_1711_0003.0

 

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Leaked: Οι πρώτες εικόνες του επερχόμενου Samsung Galaxy J7(2017)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

DJI Spark : Το πρώτο σου Drone έχει μέγεθος αναψυκτικού και κοστίζει μισό iPhone

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here