Τα laptop σήμερα είναι πιο μικρά από ποτέ. Μερικά από τα ολοκαίνουργια laptops που κυκλοφορούνε σήμερα, έχουν πολύ αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά σε ένα ιδιαίτερα μικρό σώμα. Όμως μερικά είναι μικρότερα και από αυτά! Αναφέρομαι στο GPD Pocket το οποίο με την πρώτη ματιά μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι.

Το Pocket είναι το δεύτερο laptop της GPD. Μετά το GPD Win που είχε πιο gaming φιλοσοφία, το Pocket έρχεται να μας ξαφνιάσει με το μέγεθος του. Οι διαστάσεις του είναι 18×10 εκατοστά, ενώ το μέγεθος της οθόνης του είναι 7″ με ανάλυση 1080p. Ο επεξεργαστής του είναι ο Intel Atom x7-Z8700 και το μέγεθος της μνήμης RAM αγγίζει τα 4 GB. Παρόλο το τόσο μικρό μέγεθος του, φιλοξενεί μία θύρα USB Type-C, μία USB 3.0, HDMI και 3.5 χιλιοστών θύρα ακουστικών. Το Pocket έρχεται με προ εγκατεστημένα τα Windows 10, ενώ θα κυκλοφορήσει και έκδοση με τα Linux Ubuntu. Σύμφωνα με την εταιρία, η μπαταρία του Pocket θα μας κρατήσει μακριά από την πρίζα για 12 ώρες.

To κόστος για την απόκτηση του GPD pocket είναι τα 399 δολάρια και μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω της επίσημης καμπάνιας του στο indiegogo, από εδώ. Να τονίσουμε ότι η χρηματοδότηση έχει ήδη πετύχει μέσω crowdfund και θα κυκλοφορήσει επισήμως τον προσεχή Ιούνιο.

thaaxcxhf2g0tkusbimlhoitngmckyszc8zfnvw5

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

ΝΟΚΙΑ 3: Οι τελευταίες πληροφορίες της συσκευής και η ανακοίνωση της

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η νέα δυνατότητα του Facebook, που σε βοηθά στην εύρεση εργασίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here