Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να έχουν φυτά στο εσωτερικό του σπιτιού τους, αλλά οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα του ποτίσματος. Προσωπικά, ξεχνάω να το ποτίζω και δεν γνωρίζω ακριβώς την ποσότητα νερού που είναι απαραίτητη. Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει την λύση το Grovio, μία νέα καμπάνια του Kickstarter.

To Grovio είναι ένας άσπρος κύλινδρος που τοποθετείται δίπλα από το φυτό και αναλαμβάνει να το ποτίζει. Επιπροσθέτως, μπορεί να “καταλάβει” και να μετρήσει τον φωτισμό, την θερμοκρασία και την υγρασία του φυτού μας προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες. Τέλος, η συσκευή είναι ικανή να ποτίζει μέχρι και τρία φυτά. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε την λειτουργία του:

Φυσικά όπως αρμόζει το 2017, το Grovio μπορεί να συνδεθεί με τις υπόλοιπες ΙοΤ συσκευές μας και μπορούμε να ρυθμίζουμε την λειτουργία του από το smartphone μας. Αναλαμβάνει να μας ενημερώνει για την κατάσταση των φυτών μας και μας επιτρέπει να το χειριστούμε από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και να βρισκόμαστε. Το κόστος για την απόκτηση του είναι 99 δολάρια και μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τα πρώτα renders του επερχόμενου LG V30

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το νέο "Switch" website της Apple και τα νέα διαφημιστικά spots

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here