Οι συσκευές προσανατολισμού (gps) για ποδήλατα μέχρι χθες φάνταζαν τόσο  ανύπαρκτα όσο και οι ποδηλατόδρομοι στην Ελλάδα. Το Beeline όμως είναι κάτι διαφορετικό, καθώς θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μία ψηφιακή πυξίδα με ενσωματωμένο Bluetooth για την σύνδεση του με το smartphone μας.

Το όνομα της συσκευής έχει ιδιωματικό χαρακτήρα καθώς είναι η ερμηνεία για τη μικρότερη διαδρομή ή μια ευθεία γραμμή μεταξύ δύο σημείων. Έτσι και αυτή η πρωτοποριακή συσκευή σου δείχνει την καλύτερη διαδρομή για το προορισμό σου και τα μέτρα που θες για να φτάσεις στον προορισμό σου.

Jan-22-2017 23-09-12

Ο άνθρωπος χρειάζεται προσανατολισμό για μεγάλες και μικρές αποστάσεις, είναι φυσική ανάγκη. Η χρήση ενός GPS σε ένα ποδήλατο, είναι εξίσου αναγκαία όσο σε ένα αυτοκίνητο ή μηχανή.

Σχεδιαστικά είναι κομψό και όμορφο, ενώ δεν είναι επικίνδυνο στο σημείο που είναι τοποθετημένο και δεν αποσπά την προσοχή από το δρόμο. Μπορεί στην αρχή, το Beeline να σας φανεί δύσκολο στην χρήση του, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να το συνηθίσετε.

Η χρήση του Beeline είναι πολύ εύκολη και πρακτικά θα χρειαστεί να κατεβάσετε την ειδική εφαρμογή για iOS ή Android. Μέσω αυτής μπορείτε να επιλέξετε τον τελικό σας προορισμό, χωρίς φυσικά την χρήση του smartphone σας την ώρα που οδηγείτε! Η κατασκευή του είναι ανθεκτική από καουτσούκ, ενώ η διάρκεια της μπαταρίας του είναι τέσσερις εβδομάδες.

Το BeeLine ουσιαστικά αποτελεί μία ακόμη επιτυχημένη καμπάνια του KickStarter που “πέτυχε” τον σκοπό του και χρηματοδοτήθηκε. Η ολοκλήρωση της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2015, ενώ η τελική του κυκλοφορία έγινε πριν μερικές ημέρες. Το κόστος για την απόκτηση του είναι τα 120 δολάρια και μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ.

Ποια είναι η γνώμη σας για το Beeline? Θα το χρησιμοποιούσατε για τις καθημερινές σας μετακινήσεις?

Beeline-Lifestyle-With-PhoneBeeline-Lifestye-Wide-Crop

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Samsung επιτέλους αποκαλύπτει τις αιτίες αυτανάφλεξης του Galaxy Note 7 (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τι είναι το Instant Tethering της Google και πως θα το χρησιμοποιήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here