Το Twitter, σε μία προσπάθεια να προσεγγίσει περισσότερους χρήστες από χώρες με χαμηλή ταχύτητα κινητών δικτύων, δημιούργησε το Twitter Lite. Ουσιαστικά πρόκειται για μία ελαφριά έκδοση του διάσημου website, που μπορούμε να επισκεφτούμε μέσω του web browser της συσκευής μας. Η νέα Lite έκδοση υπόσχεται ελάχιστη κατανάλωση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και αυξημένη ταχύτητα.

Η νέα Lite έκδοση του Twitter είναι διαθέσιμη από σήμερα στο mobile.twitter.com. Από αυτή μπορούμε να δούμε τα tweets των φίλων μας, αλλά και τις φωτογραφίες που σηκώνουν. Πρακτικά η μόνες διαφορές από το “κανονικό” Twitter είναι ότι δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες που σηκώνουμε και δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε Live Stream.

mobile.twitter.comΕπιπροσθέτως μέσω των ρυθμίσεων μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την δυνατότητα μείωσης κατανάλωσης δεδομένων. Κατά την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης δυνατότητας, όταν περιηγούμαστε στο Twitter βλέπουμε προεπισκοπήσεις των φωτογραφιών, ενώ αν πατήσουμε θα τις δούμε σε ολόκληρη ανάλυση. Με τον παραπάνω τρόπο η εταιρία υποστηρίζει ότι πραγματοποιείται έως και 70% οικονομία στην κατανάλωση δεδομένων.

Αν επισκεφτούμε το mobile.twitter.com από Android συσκευή, θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε κανονικά push notifications, οπότε με την απλή επικόλληση του shortcut στο home screen μας, είναι σαν να έχουμε κανονικά την εφαρμογή!

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Honor 6C: το ολοκαίνουργιο οικονομικό smartphone της Honor

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Facebook για τις επιχειρήσεις θα είναι σύντομα διαθέσιμο δωρεάν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here