Οι υπηρεσίες streaming μουσικής είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ και οι εταιρίες ξεκινούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα από το άκουσμα μουσικής. Βέβαια, αυτό που μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά, είναι ότι η διασημότερη υπηρεσία streaming μουσικής είναι το Spotify. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες η εταιρία προχώρησε σε σχετικό Tweet που αναφέρει ότι οι συνδρομητές με πληρωμή που διαθέτει το δίκτυό τους, ξεπέρασαν τα 50 εκατομμύρια.

Για να καταλάβετε πόσο μεγάλη αύξηση γνωρίζει το τελευταίο διάστημα το Spotify, σας σας υπενθυμίσουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2016 το παραπάνω νούμερο ήταν 40 εκατομμύρια συνδρομητές. Αυτό σημαίνει ότι τους τελευταίους πέντε μήνες, δύο εκατομμύρια χρήστες γίνονται συνδρομητές με πληρωμή, κάθε μήνα στο Spotify.

Η δεύτερη διασημότερη υπηρεσία streaming μουσικής είναι το Apple Music. Η Appe ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο του 2017 ότι διαθέτει 20 εκατομμύρια συνδρομητές, νούμερο πολύ μικρό για το Spotify. Βέβαια να τονίσουμε ότι το Apple Music μετράει δύο χρόνια ζωής, ενώ το Spotify είναι online από το 2008.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η HP ετοιμάζει τον διάδοχο του HP Elite x3

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Samsung δημιούργησε μια μονάδα για την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here