Μιας και η σημερινή γενιά παιδιών, έχει χάσει το ενδιαφέρον της για τα παραδοσιακά παιχνίδια, η Lego, ακολουθώντας τα χνάρια της Disney και του Facebook, δημιουργεί ένα κοινωνικό δίκτυο για παιδιά.

Το Lego Life αποτελεί ένα κοινωνικό δίκτυο τύπου Instagram,με κυρίαρχο στόχο τα παιδιά. Εκεί μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες με τις Lego δημιουργίες τους. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα Avatar που θα αντιπροσωπεύει αυτά και τις δημιουργίες τους, όπως και να σχολιάζουν τις δημιουργίες των υπόλοιπων παιδιών και να χρησιμοποιούν τα αποκλειστικά για αυτήν την εφαρμογή Lego Emoji.

Πέρα από τις φωτογραφίες, το Lego Life εμπεριέχει και διάφορες προκλήσεις και την απόκτηση achievements για να κινεί το ενδιαφέρον. Επιπλέον διαθέτει Fan Groups, με διάφορες συλλογές Lego, καθώς και προφίλ από τους ήρωες των Lego με φωτογραφίες και video.

Lego-Life-screenshots

Η εφαρμογή είναι δωρεάν,αυτό επιτυγχάνεται με το να περιέχει διαφημίσεις από τα προϊόντα της Lego. Για την ασφάλεια των παιδιών υπάρχει μια εξειδικευμένη ομάδα που φιλτράρει το περιεχόμενο, που περιέχει προσωπικές πληροφορίες καθώς και απαγορεύοντας την επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών. Επιπλέον ο λογαριασμός στo Lego Life  θα συνδέεται και με άλλα ψηφιακά προιόντα της Lego.

Η εφαρμογή  είναι διαθέσιμη σε Android και iOS και σε Αγγλία, Αμερική, Καναδά, Γερμανία Δανία, Αυστρία και Ελβετία. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στο Lego Life από τον browser προτού γίνετε μέλη, ώστε να έχετε μια εικόνα για τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Lego-Life

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Microsoft: Ετοιμάζει τα Windows 10 Cloud για να ανταγωνιστεί Chrome OS και Chromebooks

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τι θα παρουσιάσει η Samsung στις 26 Φεβρουαρίου στην MWC 2017?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here