Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε το Etsy, αλλά για όσους δεν έχουν ιδέα, αποτελεί τo πιο διάσημο E-shop για αγορά χειροποίητων ειδών του πλανήτη. Από το Etsy μπορούμε να αγοράσουμε διάφορα ήδη διακόσμησης και αξεσουάρ απευθείας από τους δημιουργούς, κόβοντας τα “τρίτα χέρια” και γλιτώνοντας αρκετά χρήματα. Όπως φαίνεται όμως, η Etsy θέλει να βοηθήσει νέους δημιουργούς στην προμήθεια των υλικών τους, δημιουργώντας την νέα πλατφόρμα: Etsy Studio.

Σύμφωνα με την εταιρία, “το Etsy Studio είναι το πρώτο προϊόν που δημιουργούν από την αρχή, μετά το Etsy.com που πρωτογνωρίσαμε το 2005. Θα παρέχει στους χρήστες δεκάδες εκατοντάδες προμηθευτές υλικών για DIY κατασκευές και η επίσημη λειτουργία του θα ξεκινήσει την Άνοιξη”

EtsyStudio_Newsblog_Homepage-Page_600x379_v2-600x379

Ουσιαστικά, η βασική ιδέα είναι ότι αν είσαι δημιουργός χειροποίητων ειδών και δυσκολεύεσαι να βρεις τα υλικά που χρειάζεσαι, το Etsy Studio θα σε διευκολύνει. Όχι μόνο θα σου γλιτώσει χρόνο, αλλά και χρήματα, καθώς δεν θα πρέπει να πληρώσεις το ποσοστό κέρδους του εισαγωγέα στην Ελλάδα. Φυσικά θα πρέπει να δούμε στην πράξη την λειτουργία του Etsy Studio, αλλά το βασικό concept φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες για περισσότερες λεπτομέρειες και τα πρώτα screenshots. Αν θέλετε να δείτε το δελτίο τύπου της εταιρίας για το Etsy Studio, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο blog, από εδώ.

us_desktop_dashboard_ep-1200x825 copy

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Amazon Chime: Το νέο "Skype" της Amazon και πως θα το κατεβάσεις (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Xiaomi Mi 6 έρχεται με επίπεδη οθόνη 5.2"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here