Εν έτη 2017 οι επιλογές μας στο κομμάτι των βίντεο streaming υπηρεσιών είναι πάμπολλές. Πρώτο στις προτιμήσεις των χρηστών είναι φυσικά το Netflix, έπειτα υπάρχουν τα Hulu και HBO, αλλά και το Playstation Vue. Η κάθε υπηρεσία προσπαθεί με original παραγωγές να ξεχωρίσει του ανταγωνισμού και θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει χώρος για ακόμη μία streaming υπηρεσία. Λάθος!

Το Boomerang, ένα κανάλι της διάσημης Τime Warner που δείχνει αποκλειστικά “κλασικά” καρτούν, αποφάσισε να ξεκινήσει την δική της βίντεο streaming υπηρεσία. Η διαφορά με τις υπόλοιπες υπηρεσίες θα είναι ότι σε αυτό δεν θα μπορούν να βρεθούν νέες σειρές ή ταινίες, αλλά κλασικά καρτούν. Μεταξύ των 5000 τίτλων που θα υπάρχουν στην αρχή, συμπεριλαμβάνονται τα Loony Toons, The Jetsons, Tom & Jerry, Scooby-Doo, The Flinstones και πολλά άλλα.

Screen-Shot-2017-03-08-at-7.27.29-PM copy

Το κόστος της νέας υπηρεσίας του Boomerang είναι τα 5 δολάρια τον μήνα. Με το συγκεκριμένο ποσό θα μπορούμε να δούμε απεριόριστα κλασικά παιδικά, μέσω της εφαρμογής του Boomerang για iOS Android, Apple TV και Amazon Fire.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το νέο iOS 11 έρχεται με την λειτουργία Dark Mode

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα Instagram Stories γίνονται πιο ενδιαφέρον από ποτέ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here