Κατά την διάρκεια του συνεδρίου F8 του Facebook, η εταιρία ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα προστεθεί μία νέα δυνατότητα στο Instagram και αφορά (προς το παρόν) την Android έκδοση του. Αυτή αφορά την δημιουργία post χωρίς την ανάγκη για σύνδεση στο internet.

Πως δουλεύει? Κάθε φωτογραφία ή βίντεο που έχει ήδη “κατέβει” στο smartphone μας κατά την διάρκεια σύνδεσης στο internet, θα παραμένει ορατή ακόμη και όταν δεν έχουμε internet το κινητό μας. Επιπλέον θα μας δίνεται η δυνατότητα να σχολιάσουμε, να κάνουμε Like ή να την αποθηκεύσουμε. Έτσι, μόλις ανακτήσουμε την σύνδεση στο Internet, οι ενέργειες μας θα πραγματοποιηθούν απευθείας.

Επιπλέον θα μπορούμε να δούμε όλα τα περιεχόμενα που έχουν ήδη αποθηκευτεί στο κινητό μας, όπως προφίλ που έχουμε επισκεφτεί, φωτογραφίες και βίντεο στο feed μας.

Η παραπάνω δυνατότητα θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα τις χώρες που δεν διαθέτουν σταθερή σύνδεση στο internet, αλλά και περιπτώσεις που “χάνουμε” την σύνδεση για λίγα λεπτά. Για παράδειγμα όταν βρισκόμαστε στο metro και σε υπόγεια σήραγγα θα μας επιτρέπεται να συνεχίζουμε την περιαγωγή μας στην εφαρμογή κανονικά και όταν επιστρέψουμε στο 4G μας οι ενέργειες μας θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Η νέα δυνατότητα θα έρθει στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση της εφαρμογής που αναμένουμε να παρουσιαστούν και τα Instagram Collections, την τελευταία απόπειρα του Instagram να γίνει λίγο Pinterest!

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Facebook F8 ημέρα πρώτη: κάμερα, AR, Gaming και bots

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Logitech g413: Το gaming πληκτρολόγιο που δεν ντρέπεσαι να πάρεις στην δουλειά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here