Δεν έχει πολύ καιρό πολύ καιρό που στον κόσμο του Instagram  ενσωματώθηκαν και οι ιστορίες ή αλλιώς stories όπως το ονομάζει η εταιρία. Έτσι, η θυγατρική της Facebook Inc. πρόσθεσε σε ένα μεγάλο update του App τα live video όπως σας είχαμε αναφέρει, όμως το πρόβλημα είναι ότι τα video αυτά δεν αποθηκεύονται οπότε και χάνονται κατά το τέλος του livestream.

Πλέον το Instagram επιτρέπει στους χρήστες του να αποθηκεύουν τα βίντεο μετά το χθεσινό update. Δηλαδή, μόλις τελειώσει το live το οποίο κάνουμε, μπορούμε απλά να κάνουμε κλικ στο Save που βρίσκετε στην δεξιά πάνω γωνία της εφαρμογής. Έτσι, η αποθήκευση αυτού του βίντεο γίνετε απευθείας στην μνήμη του τηλεφώνου μας, ωστόσο δίνετε η δυνατότητα να το ξανά ανεβάσουμε στο stories μας στο Instagram.

12

Το video μπορεί να αποθηκεύσει όμως μόνο από τον ιδιοκτήτη του και όχι από κάποιον άλλον χρήστη, οπότε δεν θα υπάρξει παραβίαση των προσωπικών σας δεδομένων.

Δυστυχώς, όμως, η λειτουργία αυτή περιλαμβάνει μόνο για το βίντεο και όχι τα σχόλια ή ακόμη και τα likes που καταγράφηκαν. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αν δεν αποθηκεύσουμε το βίντεο την ώρα που έχουμε τελειώσει το live τότε δεν θα μπορέσουμε να πάμε πίσω οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του Instagram αλλά και να βλέπετε νέας μας μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο instagram.com/thenerdgr/

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Νέες διαρροές έρχονται στο προσκήνιο για το Samsung Galaxy S8

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

iPhone SE: Διπλάσια χωρητικότητα, ίδια τιμή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here