Η νέα ναυαρχίδα της Huawei, Το P10, ανακοινώθηκε στα πλαίσια της MWC στη Βαρκελώνη τον προηγούμενο μήνα. Το P10 ήρθε με νέα διπλή κάμερα από την Leica, με τον έγχρωμο σένσορα να φτάνει τα 12MP ανάλυση και τον ασπρόμαυρο να φτάνει τα 20MP.

Ουσιαστικά πρόκειται για την δεύτερης γενιάς σύστημα καμερών της Huawei σε αποκλειστική συνεργασία με την Leica, καθώς η πρώτης γενιάς είχε συμπεριληφθεί στα P9 και P9 Plus.

Οι επιδόσεις του P10 στο DxOMark έδειξαν ότι η Huawei δεν αστειεύεται πλέον στο θέμα της φωτογραφίας. Με 87 συνολικά βαθμούς το P10 βρίσκεται μόλις 2 πόντους πίσω από το Pixel της Google. Κατά την διάρκεια της δοκιμής , το P10 έδειξε γενικά καλό exposure (έκθεση) ακόμα και σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού, καλή απόδοση χρωμάτων και πολύ ακριβής ισορροπία λευκού.

Επιπλέον, Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την συσκευή, είναι σύμφωνα με τους δοκιμαστές από τις πιο καθαρές που έχουν δεί ποτέ σε smartphone.

1 copy

Όσον αφορά το βίντεο, το P10 προσφέρει εγγραφή βίντεο 1080p στα 60 fps και 4Κ στα 30 fps. Το βίντεο γενικά έδειξε καλό exposure(έκθεση) και dynamic range (δυναμικό εύρος), και όπως ακριβώς και στην φωτογραφία, πολύ καλή ισορροπία λευκού.

2 copyΕπιπροσθέτως, το σύστημα αυτόματης εστίασης αντιδρά γρήγορα στις αλλαγές της σκηνής και δείχνει ομαλές μεταβάσεις, συγκεντρώνοντας 84 βαθμούς για το καλύτερο smartphone της Huawei. Διαβάστε τα πάντα για τα νέα Huawei P10 και P10 Plus στο σχετικό μας άρθρο, από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

LYFE: η αιωρούμενη γλάστρα που έρχεται από το μέλλον

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Chrome του iOS υιοθετεί χαρακτηριστικά από το Safari

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here