Τρεις μέρες μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον προέδρου της Samsung,Τζέι Λι, νέο σκάνδαλο αποκαλύφθηκε σήμερα σύμφωνα με το οποίο εργαζόμενοι της γνωστής εταιρίας Huawei αποκάλυπταν σε συναδέλφους τους στη LeEco μελλοντικά project της εταιρίας!!!

Αν και σπάνια γίνεται κουβέντα για αυτό, η βιομηχανική κατασκοπεία είναι μία πραγματικότητα, και στην βιομηχανία της κατασκευής κινητών τηλεφώνων και γενικότερα των φορητών συσκευών είναι ανεξέλεγκτη.

Ο δίκαιος ανταγωνισμός μπορεί να σε πάει μέχρι ένα σημείο από ότι φαίνεται σε αυτόν τον γεμάτο προκλήσεις, κορεσμένο αλλά και ευμετάβλητο χώρο, και πολλές φορές οι εταιρείες οδηγούνται στην κατασκοπεία για να αποκτήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ο #1 κανόνας στην βιομηχανική κατασκοπεία είναι να μην πιαστείς, αλλά από ότι φαίνεται έξι εργαζόμενοι στο τμήμα βιομηχανικού σχεδιασμού της Huawei τον… ξέχασαν καθώς διέρρεαν εμπιστευτικά δεδομένα σε συναδέλφους τους στην εταιρεία LeEco.

Η τελευταία απασχόλησε τα Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τελευταία για την προσπάθεια της να εισέλθει στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, ενώ παράλληλα στην εταιρεία είναι απασχολημένοι και με άλλα πράγματα, όπως με την αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, των ποδηλάτων κ.ά.

Η Huawei έχει ήδη υποβάλει μηνύσεις ενάντια στους εργαζομένους της, αλλά η LeEco αρνείται ότι έλαβε οποιαδήποτε εμπιστευτική πληροφορία από αυτούς. Η Huawei επίσης επιμένεις ότι η εταιρεία LeEco έκλεψε δύο τεχνολογικές ευρεσιτεχνίες για τον σχεδιασμό κεραίας καθώς και ενός smartwatch για παιδιά.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Vivo V5 Plus: το πρώτο smartphone που μας επιτρέπει το bokeh εφέ στις selfies μας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

FridgeCam:Δώστε μια δόση εξυπνάδας στο ψυγείο σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here