Τον περασμένο Ιούνιο, η HP ανακοίνωσε πρόγραμμα αντικατάστασης 41.000 μπαταριών στις Ηνωμένες Πολιτείες εξαιτίας κινδύνου υπερθέρμανσης και έκρηξης, κάτι που είχε συμβεί σε μεμονωμένες περιπτώσεις.

Αυτή την εβδομάδα η εταιρεία ανακοινώνει ένα πολύ μεγαλύτερο πρόγραμμα αντικατάστασης το οποίο αφορά 101.000 μπαταρίες φορητών υπολογιστών μοντέλων HP, Compaq, HP ProBook, HP ENVY, Compaq Presario και HP Pavilion τα οποία πουλήθηκαν από το Μάρτιο του 2013 έως τον Οκτώβριο του 2016. Όσοι διαθέτουν ένα τέτοιο φορητό υπολογιστή, μπορούν να ελέγξουν τη μπαταρία και αν αυτή διαθέτει σειριακό αριθμό που ξεκινά από 6BZLU, 6CGFK, 6CGFQ, 6CZMB, 6DEMA, 6DEMH, 6DGAL ή 6EBVA, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα για την εταιρεία για να προγραμματιστεί η δωρεάν αντικατάστασή της. Μπορείτε να ελέγξετε αν ο φορητός σας υπολογιστής βρίσκεται στη σχετική λίστα πατώντας εδώ.

Ένα από τα μοντέλα που βρίσκεται στο πρόγραμμα αντικατάστασης,HP Pavilion 15
Ένα από τα μοντέλα που βρίσκεται στο πρόγραμμα αντικατάστασης,HP Pavilion 15

Σύμφωνα με την CPSC (US Consumer Product Safety Commission), το πρόγραμμα αντικατάστασης αποτελεί επέκταση του προηγούμενου που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο. Ο λόγος είναι η πρόσθετη αναφορά που έλαβε η HP πριν μερικούς μήνες η οποία αφορούσε υπόθεση υπερθέρμανσης της μπαταρίας ενός φορητού υπολογιστή της εταιρείας που μετά από υπερθέρμανση έλιωσε και δημιούργησε ζημιά αξίας $1000.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Google I/O 2017: Το παζλ της Google για δυνατά μυαλά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Apple: Υποστήριξη εντοπισμού των AirPods μέσω της εφαρμογής Find My iPhone

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here